Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Încă opt paturi la Terapie Intensivă, la Piteşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 170

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2503_22.jpgPe 20 iulie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, preşedintele Consiliului Judeţean, dr. Dan Manu, şi consilierul pe probleme de Sănătate, dr. Anci Ionescu, s-au întâlnit cu Comitetul Director al acestei unităţi medicale. La discuţii au participat medici şi şefi de secţii implicaţi în diagnosticarea şi tratarea pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus. Discuţiile s-au axat pe modul de organizare şi implementare a noilor proceduri ce trebuie aplicate ca urmare a noilor reglementări care au intrat în vigoare începând cu data de marţi, 21 iulie 2020.

„Urmare a efortului depus de conducerea spitalului, în cadrul Secţiei de Anestezie - Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti vor funcţiona încă 8 paturi dotate cu ventilatoare, monitoare, injectomate destinate pacienţilor critici diagnosticaţi cu noul coronavirus. În acest fel, vom dispune 15 paturi, dintr-un total de peste 30 de paturi, pentru pacienţii infectaţi cu noul coronavirus. La acestea se adaugă încă 5 paturi, aflate în Secţia de Boli Infecţioase,  care au fost dotate cu oxigen, asigurând astfel pentru pacienţii cu siptomatologie moderată îngrijirea medicală de care au nevoie. În cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă voi propune domnului prefect, care este preşedintele Comitetului şi reprezentantul Guvernului în teritoriu, să solicite, în regim de urgenţă, unitatea mobilă de terapie intensivă aflată la dispoziţia Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, pentru că avem mare nevoie de ea. Noi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, am organizat două linii de gardă de Terapie Intensivă, una destinată pentru pacienţii cu coronavirus, iar cealaltă, pentru pacienţii non-COVID. În această situaţie, linia de gardă destinată pacienţilor COVID pozitiv, pacienţi aflaţi în stare critică, poate deservi şi Unitatea Mobilă.”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK