Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Angajări fără concurs la Spitalul TBC, pentru perioada pandemiei

Având în vedere contextul situaţiei epidemiologice actuale determinate de răspândirea coronavirusului, precum şi a afluxului de pacienţi din ultima perioadă, conform legii, Spitalul de Pneumoftiziologie face angajări pe perioadă determinată. Dacă pe fiecare post scos la concurs se depun mai multe dosare, selecţia personalului se va face printr-un interviu. Pe 2 iulie au fost anunţate patru concursuri pentru şase posturi vacante sau temporar vacante, pentru patru asistenţi medicali, o infirmieră şi o îngrijitoare de curăţenie.

Primul concurs a fost pentru angajarea unui îngrijitor de curăţenie, post vacant la Compartimentul de Analize Medicale, dar care va lucra cu delegaţie la Secţia II, la personalul auxiliar sanitar. Decizia de angajare a venit după înregistrarea referatului din 30 iulie, al şefei Secţiei II, dr. Ileana Drâmbăreanu, prin care se explica necesitatea ocuparea acestui loc. Pentru post şi-au depus dosarele Florentina Mioriţa Vasi şi Lenuţa Mihaela Vlăduţă, ambele admise pentru interviu, care s-a ţinut pe 7 iulie, dar nu a fost afişat rezultatul final.

Următoarea angajare se referă la un post de infirmieră în cadrul Secţiei I, unde titulara este în concediu medical. Referatul de necesitate a fost prezentat, în acest caz de şefa Secţiei I, dr. Anca Dumitrescu. Ca şi la precedentul, pe 6 iulie trebuia afişat răspunsul selecţiei dosarelor.

Tot pentru Secţia I, dr. Anca Dumitrescu a cerut angajarea a doi asistenţi medicali principali, posturi vacante în statul de funcţii. La începutul săptămânii trecute, pe 6 iulie, dosarele lui Stănel Crinu Popa şi Danielei Stan au fost admise pentru angajare.

Pentru Secţia II, dr. Ileana Drâmbăreanu a solicitat angajarea pe cele două posturi vacante în cadrul acestei secţii de asistent medical principal, tot 6 iulie fiind ultima zi de depunere a dosarelor, nefăcându-se public rezultatul acestui concurs. “E.M.”

 

Evenimentul Muscelean