Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Câmpulung şi mai multe comune din Muscel, fără curent săptămâna viitoare

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1352

Distribuţie Oltenia anunţă că săptămâna viitoare, între 20 şi 26 iulie, desfăşoară lucrări în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi pentru îmbunătăţirea parametrilor de calitate ai energie electrice distribuite. În aceste condiţii, va fi întreruptă furnizarea energiei electrice la consumatorii casnici şi agenţii economici din mai multe localităţi din Muscel.

Miercuri, 22 iulie, între orele 9.00 şi 16.00 nu va fi curent electric în satul Pământeni din comuna Berevoeşti.

Joi, 23 iulie, va fi întreruptă alimentarea cu energie electrică, de la 9.00 la 16.00, în Câmpulung, în cartierul Mărcuş, pe DN 73 de la intersecţia cu strada Aleea Decovilului până la staţia Petrom. Pe străzile Fraţii Săndescu, Valea Ungheaşului, Drumul Godeni, Drumul Uzinei, Boboc, Ocnei, Calea Drăceşti, Mărcuş, Fătuleşti, PTA Chemp Apa Sărată, PTCZ Epurare Apă Câmpulung. În acelaşi interval orar nu va fi curent în toată comuna Bughea de Jos, în satul Malu din comuna Godeni, în zona PTA Mălin din Bughea de Sus, în satul Pământeni din comuna Berevoeşti.

În situaţia în care condiţiile meteo vor fi nefavorabile, lucrările pot fi reprogramate. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK