Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

La Câmpulung, procentul de promovare la examenul pentru permis a fost de 46%

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 389

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2499_19.jpgPrefectul judeţului Argeş, Emanuel Soare, a participat marţi la o conferinţă de presă susţinută alături de şeful SPCRPCIV Argeş, comisarul Marian Ivan şi subprefecţii Adrian Bughiu şi Andrei Ciungu. Prefectul judeţului a vorbit despre creşterea procentului de promovabilitate la examenul pentru obţinerea permisului de conducere, în acest sens fiind făcute câteva demersuri importante.

„Trebuie să facem două lucruri fundamentale: să creştem calitatea pregătirii, prin şcolile de şoferi şi să creştem profesionalismul examinării. Am vorbit la Autoritatea Rutieră Română şi vor începe o verificare serioasă a modului cum se face pregătirea la şcolile de şoferi. Ne interesează să îmbunătăţim calitatea pregătirii, pentru creşterea gradului de promovare la examenul pentru obţinerea permisului de conducere. Am sprijinul conducerii ARR Argeş. În acelaşi timp, suntem foarte atenţi la plângerile privind examinarea. SPCRPCIV are o comunicare directă cu şcolile de şoferi, vom vorbit şi cu corpul de examinatori, să vedem dacă sesizările pe care le primim sunt reale. Am reuşit să reorganizăm zona de la stadion, am avut sprijinul Primăriei Piteşti, care a instalat câteva toalete ecologice. Condiţiile sunt însă departe de a fi ideale, ar mai fi nevoie de bănci şi copertine pentru candidaţi. Este destul de greu de lucrat cu autorităţile locale, dar nu vom lăsa lucrurile aşa.”, a spus prefectul Emanuel Soare.

Şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Argeş, comisarul şef Marian Ivan, susţine că în luna iunie, de când s-au reluat examinările la proba practică pentru obţinerea permisului auto, au fost examinaţi 2.104 candidaţi. Cifra ne plasează pe locul trei pe ţară, în plus fiind examinaţi la proba teoretică 90 de candidaţi. SPCRPCIV Argeş a eliberat 2.467 de permise de conducere, 3.064 de certificate de înmatriculare şi 1.682 de autorizaţii provizorii de circulaţie. La proba practică, pentru ca tot mai mulţi argeşeni să poată susţine examenul auto, se lucrează cu 12 examinatori. Săptămâna trecută, la Câmpulung, procentul de promovabilitate a fost de 46%, iar la Piteşti de 39%. De la reluarea examinărilor la proba practică, pe 2 iunie, în Argeş au promovat sub 40% dintre candidaţi.

The most visited gambling websites in The UK