Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Continuă controalele în pieţe, târguri, ştranduri, piscine, terase, hoteluri şi în mijloacele de transport în comun

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 389

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2498_7.jpgVineri, 3 iulie, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, a fost organizată o videoconferinţă cu prefecţii şi reprezentanţii MAI din teritoriu. În urma videoconferinţei, s-a stabilit organizarea de acţiuni de control cu efective mărite în întreaga ţară, în special în zonele aglomerate ca centrele comerciale, pieţe sau târguri, pentru a verifica respectarea măsurilor de limitare a răspândirii coronavirusului. O atenţie specială va fi acordată staţiunilor de pe litoral şi celor de la munte.

În judeţul Argeş, prefectul Emanuel Soare a dispus realizarea unor controale de amploare încă din urmă cu două săptămâni, din cauza creşterii numărului de infectări cu noul coronavirus. Acţiunile de control s-au realizat zilnic, fiind vizate în special centrele comerciale, pieţele şi mijloacele de transport în comun.

În plus, prin ordin al prefectului Emanuel Soare, emis vineri, 3 iulie 2020, se vor suplimenta efectivele şi forţele care acţionează în teren pentru verificarea respectării regulilor de protecţie sanitară, se vor organiza grupe de coordonare operativă la nivelul judeţului, sub coordonarea prefectului, cu scopul de a analiza situaţia operativă şi direcţionarea forţelor către zonele de risc. Echipe mixte formate din poliţişti, jandarmi, pompieri, reprezentanţi ai ITM, DSVSA, OPC, ARR şi ISCTR vor acţiona zilnic pentru a realiza verificări operative.

Controalele vor fi efectuate în zonele aglomerate, centrele comerciale, pieţe, târguri, ştranduri, piscine, terase, hoteluri şi în mijloacele de transport în comun.

În cel mai scurt timp se va înfiinţa inclusiv un TelVerde la nivel de judeţ, unde cetăţenii vor putea sesiza nerespectarea măsurilor de protecţie împotriva răspândirii noului coronavirus. „Vom organiza acţiuni cu forţe mărite şi ne vom asigura că există măsuri de protejare a cetăţeanului. Unde se vor constata abateri, se vor dispune inclusiv măsuri de suspendare a activităţii operatorilor economici.”, a declarat prefectul Emanuel Soare. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK