Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Ce contracte au mai încheiat primarii

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2498_8.jpgVasile Leau a asigurat Primăria. Pe 26 iunie, autorităţile de la Boteni au încheiat un contract cu Generali Romania Asigurare Reasigurare SA, la valoarea de 16.649,42 lei. Poliţia de asigurare acoperă daune materiale produse clădirii, cu o valabilitate de 12 luni. Suma asigurată este de 12.245.317 lei. 

Pe agenda de lucru a Primăriei Berevoeşti a fost bifată o achiziţie în domeniul proiectării. Mai exact, este vorba despre o documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţii - D.A.L.I. pentru asfaltarea drumului de centură DN 73C - Primăria Comunei Berevoeşti. Proiectantul ales, Civil Counseling SRL, din Piteşti, va fi remunerat pentru serviciul său cu suma de 29.988 lei, conform achiziţiei din 2 iulie. Lucrarea de proiectare va lua în considerare o lungime a drumului de 1.260 metri liniari. 

În aceeaşi parte a Muscelului, la Vlădeşti, s-au contractat servicii de inventariere şi selectare a documentelor şi servicii de arhivare. Preţul achitat firmei din Dobreşti, Damisto Archives SRL, se cifrează la 10.472 lei. Munca partenerului de contract al primarului Cristian Hristu Dică, de inventariere şi selectare a documentelor, constă în:  ordonarea şi selectarea dosarelor pe tipuri de documente, termene de păstrare, conform nomenclatoarelor arhivistice; inventarierea dosarelor pe termene de păstrare; constituirea inventarelor în format scris şi electronic; sistematizarea arhivei în depozit; identificarea unităţilor arhivistice în spaţiul de depozitare al creatorului; desprăfuirea şi îndepărtarea tuturor obiectelor ce nu apar în fondul de arhivă sau care au fost folosite ca suport pentru constituirea arhivei (ace, cleme, agrafe); ordonarea documentelor în dosar cronologic sau în cazuri speciale geografic; legarea documentelor în coperte tip duplex; pe coperta dosarului se înscriu: denumirea unităţii şi a compartimentului creator, număr de dosar din inventar, anul, numărul volumului, termen de păstrare din nomencalator;  inventarierea dosarelor pe compartimente şi termene de păstrare; constituirea inventarului în format scris şi electronic; aranjare în cutii de arhivare a dosarelor constituite; etichetarea cutiilor de arhivare; sistematizarea arhivei în depozit. 

 

Evenimentul Muscelean