Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Contracte la Godeni: racorduri de canalizare şi reparaţii la Căminul Cultural Capu Piscului

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 489

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2498_5.jpgInvestiţia în reţeaua de canalizare a comunei Godeni se pregăteşte să intre într-o nouă etapă, pentru a asigura accesul beneficiarilor la acest serviciu oferit de Primărie. Până la punerea în practică a intenţiei este nevoie de proiectare, serviciu pe care autorităţile locale l-au contractat pe 2 iulie. Preţul de 19.040 lei, achitat unei firme din Ştefăneşti, Argcons Global SRL, acoperă costul proiectului tehnic al racordurilor reţelei de canalizare. „Se vor proiecta tipurile caracteristice de racorduri la reţeaua de canalizare existentă. În urma analizei reţelei de canalizare şi a topografiei terenului, se vor proiecta racordurile caracteristice, care vor prevede subtraversări ale drumurilor (dacă este cazul) şi /sau montare a Staţiei de Pompare.”, sunt cerinţele autorităţii contractante.

Cu o zi înainte, primarul Ion Pădureanu a ales, prin SICAP, oferta firmei câmpulungene Andsecom Intexim, pentru reparaţii la Căminul Cultural Capu Piscului. Executantul are de montat gresie şi parchet laminat pe scenă, lucrarea fiind în valoare de 61.006,27 lei.     

 

The most visited gambling websites in The UK