Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Echipaj SMURD, detaşat pe Transfăgărăşan

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 279

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2498_41.jpgDe la 1 iulie, s-a deschis Transfăgărăşanul, pe timp de zi şoferii putând circula pe cel mai spectaculos drum din Europa. Din aceeaşi zi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al Judeţului Argeş a detaşat un echipaj SMURD la Cota 2000, pentru a se putea interveni în cel mai scurt timp la eventualele accidente sau alte situaţii de urgenţă.

Acest lucru a fost făcut în parteneriat cu Serviciul Public Judeţean Salvamont Argeş şi cu sprijinul Consiliului Judeţean Argeş şi al Instituţiei Prefectului. Punctul de Lucru temporar asigură intervenţia în situaţii de urgenţă pe DN 7C - „Transfăgărăşan”, inclusiv în zona judeţului Sibiu, în colaborare cu ISU Sibiu, şi funcţionează pe perioada cât DN 7C - „Transfăgărăşan” va fi deschis. Este încadrat cu un echipaj şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat, pregătit să intervină pentru asigurarea asistenţei medicale la nevoie.

Totodată, echipaje ale ISU Argeş vor asigura posibila intervenţie, în acest sezon estival, cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat detaşate pe litoralul românesc.

 

The most visited gambling websites in The UK