Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cadastru gratuit pentru încă şase comune din Muscel

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 343

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară a inițiat o procedură de licitație deschisă pentru achiziționarea serviciilor de înregistrare sistematică în Sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilelor din 246 de unități administrativ-teritoriale, din 30 de județe. Lucrările de cadastru general sunt finanțate prin Programul Operațional Regional 2014 - 2020 (POR). Printre acestea se numără și 18 comune din județul Argeș, șase fiind din Muscel.

Procedura de achiziție publică se desfășoară pe loturi, fiecare comună reprezentând un lot. Suprafața totală estimată a comunelor aferente celor 246 de loturi este de 1.832.739 de hectare. Procedura va fi finalizată cu încheierea de contracte multianuale/lot pentru o perioadă de 24 de luni. Valoarea totală estimată este de 354.461.591 de lei (fără TVA). Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 27 iulie 2020.

Proiectul „Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România” completează obiectivul Programului național de cadastru și carte funciară 2015 - 2023 (PNCCF) prin realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică pentru 5.758.314 hectare din 660 de UAT-uri situate în zone rurale ale României. Valoarea totală a proiectului este 312.891.155 de euro, din care 265.957.482 de euro reprezintă fonduri externe nerambursabile de la Uniunea Europeană și 46.933.673 de euro, cofinanțare de la bugetul de stat”, transmit reprezentanții instituției.

Selectarea UAT-urilor din zonele rurale a fost făcută după următoarele criterii de prioritizare: localități care fac obiectul dezvoltării proiectelor de infrastructură prevăzute în Master Planul General de Transport al României; localități care implementează ori sunt incluse în proiecte de dezvoltare a infrastructurii în cadrul altor programe; localități în care sunt identificate zone cu vulnerabilități sociale particulare privind accesul informal la proprietate.

Iată care sunt cele 18 localități din Argeș pentru care a fost inițiată procedura de licitație pentru achiziționarea serviciilor de înregistrare sistematică a imobilelor: Boteni, Davidești, Hârtiești, Mioarele, Stoenești, Vulturești, Bascov, Bradu, Budeasa, Buzoiești, Cepari, Leordeni, Mărăcineni, Micești, Oarja, Șuici, Suseni, Tigveni. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK