Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Directoarea Iarca aşteaptă cele două teste negative

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 820

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iunie_2494_6.jpgPrimele simptome, care i-au dat de gândit directoarei economice a Primăriei că s-ar putea să fi fost infectată cu virusul păcătos, s-au produs la începutul lunii iunie. În primele zile, 1-2 iunie, Violeta Iarca s-a simţit moleşită de manifestările specifice infecţiei cu COVID-19, prin urmare s-a testat şi aşa a aflat nedoritul diagnostic. Internată de două săptămâni, la Spitalul Câmpulung, se pare că starea de sănătate a acesteia este bună şi aşteaptă externarea. Noutăţile încurajatoare despre ameliorarea condiţiei fizice a „mâinii sale drepte” îi aparţin primarului Ţâroiu, care a anunţat presa şi câmpulungenii că şefa Direcţiei Economice „e în stare bună”. Şi că „aşteaptă cele două teste negative, ca să poată ieşi din spital.” 

După experienţa pe patul de spital, pe Violeta Iarca o aşteaptă cele 14 zile de izolare la domiciliu, procedură impusă şi celor vindecaţi de coronavirus. Cât despre cei opt colegi, colege, de fapt, care s-au aflat în preajma doamnei Iarca mai mult de 15 minute, durata de timp considerată sigură pentru a nu contracta virusul, primarul susţine că şi-au încheiat „concediul” neprogramat joi, 18 iunie. „Ieri (n.r. joi) era prima lor zi de muncă. O parte au venit. O parte şi-au prelungit cu două zile de concediu, până luni.”, a anunţat Liviu Ţâroiu „cheful” de muncă al unora dintre subalterne, care şi-au prelungit izolarea. În timp ce alţii fug de ea, ceea ce înseamnă că nu e atât de rău să fii „sechestrat” în casă.  Primarul s-a supus unui regim diferit de izolare, care a început, conform propriilor afirmaţii, pe 28 mai, data şedinţei ordinare a Consiliului Local, adică înainte ca Iarca să înceapă să se simtă rău. Joi, 11 iunie, i-ar fi expirat durata cât a fost izolat, şi acasă, şi la serviciu. În aceeaşi zi, şi-a făcut testul, iar rezultatul negativ l-a primit spre seară. Un test, nu două, ca pacienta Iarca, dar, oricum, judecând după starea fizică şi psihică a primarului la evenimentele ce au urmat, COVID-ul l-a ocolit. Şi de această dată. M.B.

 

The most visited gambling websites in The UK