Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Gospodării inundate la Bughea de Jos, Stâlpeni, Albeştii de Muscel şi Dârmăneşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 783

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iunie_2493_36.jpgPloile căzute din abundenţă în ultima perioadă i-au pus la grea încercare pe unii dintre primarii comunelor muscelene, care şi-au văzut măturate de ape o parte dintre drumuri, poduri şi podeţe, în timp ce mai multe gospodării au fost inundate. Printre localităţile greu încercate de ploile torenţiale se află şi comuna Bughea de Jos.

În urma precipitaţiilor căzute în cursul zilei de marţi, mai multe gospodării din localitatea amintită au fost inundate, iar oamenii au avut nevoie de ajutorul pompierilor câmpulungeni, care au intervenit cu motopompele din dotarea autospecialelor, pentru evacuarea apei acumulate. „Am scos mobila din casă, totul e distrus. N-am păţit niciodată aşa ceva. Şi grădina de zarzavaturi şi legume e compromisă, s-au dus toate, trebuie să pun din nou răsaduri!”, este trista constatare a unei gospodine din Bughea de Jos. 

Inundaţii au mai fost şi în comunele Stâlpeni, Dârmăneşti şi Albeştii de Muscel, iar pompierii s-au deplasat în teren, la principalele cursuri de apă din judeţ, pentru monitorizarea acestora. Nu au fost înregistrate creşteri semnificative de debit, care să pună în pericol aşezările umane. Potrivit meteorologilor, codul portocaliu de vreme rea se menţine în Argeş până săptămâna viitoare, astfel că sunt aşteptate cantităţi mari de apă, care pot conduce la noi inundaţii. Ama IVAN

The most visited gambling websites in The UK