Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Membrii echipajului de pe Salvarea care a adus la Câmpulung bolnava de la Godeni au încheiat perioada de izolare

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2209

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_aprilie_2477_ambulantieri_site_BUN.jpg

Numărul celor diagnosticaţi pozitiv în judeţ creşte de la 59 la 62    

 

Şefa Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, Luminiţa Paul, a anunţat revenirea în rândul salvatorilor atât de solicitaţi şi expuşi în această perioadă a colegilor de la Câmpulung, aflaţi în izolare, după primul caz de coronavirus. La sfârşitul lunii martie, o maşină a Salvării Câmpulung a transportat la Spitalul Municipal o pacientă de la Godeni, care, la testare, a fost diagnosticată pozitiv. După cursa care le-a pus sănătatea în pericol, membrii echipajului au intrat în perioada de izolare, care a expirat în urmă cu câteva zile. „Şi-au reluat activitatea primii colegi, un asistent şi un ambulanţier, după 14 zile de izolare. Sănătoşi şi pregătiţi să facă ceea ce au învăţat: „Salvăm vieţi!” Bine aţi revenit, dragi colegi şi prieteni! Vă aşteptam!”, le-a transmis şefa Ambulanţei Argeş celor doi câmpulungeni care au scăpat neinfectaţi în timpul transportului efectuat în condiţiile normale în care este transportat orice bolnav necontagiat de vreo boală transmisibilă.

Din păcate, Instituţia Prefectului Argeş anunţă o creştere a numărului cazurilor de persoane diagnosticate pozitiv, de la 59, câte se înregistrau marţi, 14 aprilie, la 62, aflate în evidenţe miercuri, 15 aprilie. Rămâne neschimbat numărul vindecaţilor, 7, în timp ce 523 de persoane se află în carantină instituţionalizată.

The most visited gambling websites in The UK