Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

La Ţiţeşti, Primăria o dezinfectează o firmă din Mioveni

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 861

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_aprilie_2477_15.jpgDupă o repriză de dezinfecţie la Ţiţeşti, primarul Gheorghe Savu a apelat din nou la SICAP, pentru a contracta o nouă acţiune de igienizare a localităţii, de data aceasta, în incinta celei mai importante instituţii. Operatorul ales, pe 9 aprilie, este din Mioveni, Alex Eco Teraplant, care s-a angajat să deruleze cele zece intervenţii, pentru o suprafaţă de aproximativ 305 mp, în interiorul clădirii Primăriei Ţiţeşti. Potrivit descrierii oferite de firmă pe portalul achiziţiilor publice, aceasta prestează servicii de dezinfecţie a suprafeţelor cuprinse între 0-500 mp. „Societatea deţine toate autorizaţiile necesare desfăşurării activităţii în domeniul DDD (DSP, DSV, Poliţie, etc.). Firma efectuează lucrări cu substanţe biocide, aprobate în lista de biocide, cu avizări în termene valabile la execuţia lucrării.” 

Tariful per suprafaţă 0-500 mp este de 737,80 lei, ceea ce înseamnă că pentru cele zece intervenţii comandate de primarul de la Ţiţeşti, nota de plată se ridică la 7.378 lei. M.B.

The most visited gambling websites in The UK