Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Echipamente medicale, pentru TBC şi Poliţie, de la Asociaţia „Radu Negru”

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_aprilie_2477_11.jpgAvând în vedere situaţia foarte grea, uneori chiar dramatică, în care se află unităţile medicale din Câmpulung, greu încercate din toate punctele de vedere în lupta extraordinară împotriva virusului SARS-COV2, Asociaţia „Radu Negru” Câmpulung Muscel s-a implicat în sprijinirea urgentă a Spitalului de Pneumoftiziologie Câmpulung. 

„În acest sens, membrii Asociaţiei noastre au reuşit, într-un timp extrem de scurt, achiziţionarea şi apoi donarea unor echipamente de protecţie pentru cadrele medicale care îşi desfăşoară activitatea la Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung. Acestea constau în măşti, mănuşi, combinezoane şi viziere care, sperăm noi, să le fie de folos tuturor celor care se află în „linia întâi” în lupta continuă pe care o duc pentru vindecarea celor bolnavi şi spitalizaţi în această unitate medicală. Totodată, îi asigurăm că, în următoarea perioadă,  vor urma şi alte acte umanitare. Facem precizarea că Asociaţia „Radu Negru” a donat şi Poliţiei Municipiului Câmpulung un număr însemnat de măşti şi mănuşi, pentru a veni în sprijinul OAMENILOR care asigură, cu un efort remarcabil, respectarea măsurilor luate pentru reducerea răspândirii acestei pandemii în zona noastră. Aflându-ne în apropierea Sărbătorilor Pascale, Asociaţia „Radu Negru” vă transmite tuturor Sărbători Fericite, iar înţelepciunea, forţa şi frumuseţea acestui neam să ne călăuzească sufletul şi paşii spre Lumina de care avem nevoie fiecare pentru a trece peste aceste momente de cumpănă din viaţa noastră. Dumnezeu să ne ajute!”, ne-a transmis preşedintele Nicolae Bănăţeanu.  

Evenimentul Muscelean