Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Echipamente medicale din Coreea şi de la eMAG au ajuns la ISU Argeş

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_aprilie_2477_3.jpgO nouă distribuţie de echipamente medicale pentru prima linie făcută de către IGSU din achiziţiile O.N.A.C.. Al treilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud a ajuns, joia trecută, în ţară. La toate acestea se adaugă şi sprijinul eMAG, care a donat un număr considerabil de măşti de protecţie. Pompierii argeşeni s-au întors cu un camion încărcat cu măşti chirurgicale şi combinezoane.

ISU Argeş a avut şi misiunea de a distribui achiziţiile publice făcute de către O.N.A.C., combinezoane, măşti cu protecţie ridicată (FFP2 şi FFP3), precum şi dezinfectant, destinate personalului SAJ Argeş, UPU Argeş, DSP Argeş, Centrul de Transfuzie Sanguină Piteşti şi al următoarelor Spitalele: de Boli Infecţioase Piteşti, Pediatrie Piteşti, Judeţean de Urgenţă Piteşti, Mioveni, Câmpulung, Curtea de Argeş şi Costeşti.

Măştile simple cu trei pliuri donate de eMAG au fost date spre distribuire prin intermediul C.A.S. Argeş pentru medicii de familie şi prin intermediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş pentru centrele de îngrijire ale persoanelor vârstnice şi pentru bolnavi cronici.

„Văzând aceste gesturi tot mai des, primim şi un tonus moral, ştiind că nu suntem singuri şi spiritul camaraderesc îşi face simţită prezenţa. Pentru asta le mulţumim acestor oameni care ajută în lupta împotriva pandemiei. Cum ,,dar din dar se face rai”, ajutându-ne pe noi, cei din prima line, noi ajutăm pe ceilalţi care au nevoie de intervenţia noastră în deplină siguranţă. Fii responsabil!”, au transmis reprezentanţii ISU Argeş.

 

Evenimentul Muscelean