Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Operaţiune de dezinfecţie a locurilor publice la Lereşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1119

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_aprilie_2474_24.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_aprilie_2474_25.jpgDupă ce autorităţile din Bucureşti au început dezinfectarea străzilor şi a spaţiilor publice, primarii mai multor localităţi din ţară s-au mobilizat şi au luat şi ei măsuri similare. În comuna Lereşti, autorităţile locale au demarat o amplă procedură de dezinfecţie a locurilor publice pe 27 martie, operaţiunea întinzându-se pe durata a trei zile.

Îmbrăcaţi în haine de protecţie, reprezentanţii unei firme de dezinfecţie şi angajaţi ai Primăriei au început igienizarea totală a spaţiilor publice des circulate din Lereşti. Măsura a venit cu scopul de a preveni răspândirea infectării cu coronavirus. S-a acţionat la sediul şi în curtea Primăriei Lereşti, pe domeniul public, în faţa tuturor magazinelor, farmaciilor şi bisericilor de pe teritoriul comunei, precum şi în staţiile de autobuz. Operaţiunea a continuat şi în week-end, dezinfecţia fiind făcută în şcoli, grădiniţe, parcări şi în restul zonelor publice. 

„Vineri, am început dezinfecţia spaţiilor publice de pe raza comunei Lereşti, cu o firmă autorizată care respectă condiţiile de securitate şi care are avizul de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş. Staţiile de autobuz au fost dezinfectate, intrările la farmaciile din comună, intrările tuturor magazinelor din comună, intrările la biserici, iar în viitor începem şi parcurile, locurile de joacă... Târgurile săptămânale deocamdată sunt închise, dar atunci când va veni timpul le vom dezinfecta şi pe acestea. Duminică, cu o societate comercială tot autorizată din punct de vedere sanitar, am făcut dezinfecţia tuturor străzilor din localitate, am început la ora 12.00 şi am termina la ora 17.00. A fost vorba de 56 de mii de litri de apă, şapte cisterne, cu care am dezinfectat aproape 50 de kilometri de drumuri şi uliţe comunale. Totodată, continuăm cu identificarea celor care sosesc din afară, cu monitorizarea lor... Avem persoane care deja au terminat perioada de izolare la domiciliu. La ora actuală, mai sunt în jur de 25 de persoane.”, informează primarul Marian Toader. Ama IVAN

The most visited gambling websites in The UK