Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Salvamont Argeş: „Nu sunteţi în siguranţă pe munte, ci acasă!”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 964

Salvamontiştii argeşeni trag un semnal de alarmă şi amintesc amatorilor de aventuri montane că există pericolului producerii de avalanşe în masivele din judeţ, în condiţiile în care, la peste 1.500 de metri vântul suflă cu putere şi viscoleşte zăpada proaspăt căzută, iar traseele şi cabanele sunt închise pentru turişti. Mai mult decât atât, salvatorii montani atrag atenţia că drumeţiile pe munte nu sunt o soluţie pentru a te feri de virusul ucigaş.

Salvamontiştii, implicaţi în activităţi care presupun un grad de risc de contaminare

„În contextul pandemiei care a început deja să facă ravagii şi în ţara noastră, ne confruntăm cu un fenomen nou, care poate genera probleme. Cabanierii din creasta Făgăraşului, ca şi cei de la baza muntelui, au început să fie asaltaţi cu insistenţă cu telefoane date de viteji care s-au gândit că în munte nu ar fi risc de infectare... şi ce tare ar fi să mergi la munte în perioada asta! Am vrea să le comunicăm bravilor munţomani (doar munţomani pot fi, în niciun caz montaniarzi) că toţi colegii noştri sunt implicaţi în activităţi care presupun un anumit grad de risc de contaminare. Traseele montane sunt închise, la fel şi cabanele, care nu au voie să primească turişti. Am renunţat la patrulările preventive, pentru a ne putea concentra în alte domenii dictate de moment, tocmai bazându-ne pe bunul simţ, responsabilitatea şi spiritul civic al celor care merg pe munte. Credeţi-ne că nu ne-ar face nicio plăcere să ne intersectăm cu NIMENI până nu se normalizează situaţia. Nu se ştie ce schimb de virusuri facem, având în vedere activitatea noastră sau a dumneavoastră... NU sunteţi în siguranţă pe munte, ci acasă! Nu ne forţaţi să vă înlesnim o amendă, tocmai acum, când au crescut substanţial! Vă mulţumim pentru înţelegere!”, este mesajul salvamontiştilor argeşeni postat pe un site de socializare. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK