Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

„Oameni buni, cât timp mai sunt nebuni de-ăştia, nu ne va dărâma niciun virus!” Norris Măgeanu sare în ajutorul „călăreţului” din Iaşi

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1306

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2473_23.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2473_22.jpgTânărul de 22 de ani surprins călare, săptămâna trecută, pe străzile din Iaşi are o poveste impresionantă. Sergiu Ion Ciobotariu are două fetiţe, iar de câteva zile a devenit tatăl unui băiat. Provine din Răducăneni, localitate aflată la aproape 50 de kilometri de Iaşi, dar locuieşte într-o zonă de la marginea oraşului. S-a născut într-o familie săracă, dar cu ajutorul calului său reuşeşte totuşi, cu greu, să aibă grijă de familia lui. Povestea tânărului a devenit virală pe reţelele de socializare şi multe persoane s-au oferit să-l ajute, printre acestea numărându-se Cătălin Moroşanu şi musceleanul nostru din fruntea Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, Norris Măgeanu.

Lucrează cu ziua ca să-şi întreţină familia

Bărbatul locuieşte la marginea Iaşului, o zonă căreia oamenii îi spun „cartierul Dallas”, într-o locuinţă sărăcăcioasă, dar munceşte ca să-şi facă o cameră nouă, în care să trăiască împreună, cinci suflete, în condiţii mai bune. A ridicat o parte din pereţi, dar mai are mult de lucru. Despre întâmplarea care l-a făcut cunoscut în toată ţara spune că iniţial a vrut să meargă cu tramvaiul la maternitate, dar din cauză că transportul public a fost oprit, s-a întors acasă şi a luat calul. „Am încercat să iau un tramvai. Nu m-au lăsat. Nu am avut bani să iau un taxi. M-am întors acasă şi m-am urcat pe cal. Prima data m-a oprit un echipaj de Poliţie. I-a fost milă de mine şi m-au lăsat să plec. Pe urmă m-a oprit un echipaj de la Poliţia Locală. Au râs de mine, m-au luat la mişto. Mai apoi m-a mai oprit un echipaj, au fost de treabă. Nu m-au amendat. Au înţeles că am o urgenţă şi nu am avut altă variantă”, a spus Sergiu, potrivit BZI.ro. Tânărul spune că lucrează cu ziua ca să facă rost de bani pentru a-şi creşte cei trei copiii. A început şi construcţia unei case, pentru a oferi o viaţă mai bună familiei sale. „Am fost plecat la muncă… În fiecare zi plec la muncă cu calul… Fac cam 30 de lei pe zi, nu mai mult. Când am aflat că a născut, am mers să-i duc de mâncare”, a spus tânărul. „Tot ce fac, fac pentru copii. Am trei acum, am nevoie de o casă. Trăim greu acum, dar nu avem ce face… muncesc cât pot”, a mai spus el. Poliţiştii nu l-au sancţionat şi i-au aplicat doar un avertisment.

„Băiatul ăsta a redeschis biserica prin gestul lui”

Cătălin Moroşanu a fost impresionat de povestea tânărului şi a fost acasă la el în Iaşi, unde între timp a ajuns şi copilul său. Campionul la kickboxing a mers cu o maşină plină de mâncare şi alte provizii. În plus, acesta îl va ajuta pe Sergiu Ion Ciobotariu să-şi termine de construit casa. El locuia până acum într-o locuinţă improvizată. În ajutorul tânărului au sărit şi alte persoane cu suflet mare, printre care şi Norris Măgeanu, preşedintele al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, care ar fi dispus chiar să-i boteze copilaşul. „Aoleooo, opriţi-vă din orice faceţi sau din orice staţi! Dacă nu aţi citit până acum povestea asta, făceţi-o imediat! Dacă aţi citit-o, mai citiţi-o o dată! Şi apoi încă o dată! Şi încă o dată! Oameni buni, cât timp mai sunt nebuni de-ăştia, nu ne va dărâma niciun virus. Prietenii mei din Iaşi, Dan Codreanu, Avatajiţei Daniel, Claudiu Butucel, Baltag Alexandru, dacă dăm de omul ăsta, mi-ar plăcea să îl ajutăm în viitor. Nu pentru că ar avea nevoie. Pentru că avem noi nevoie. Aşa cum spunea un prieten deştept pe Facebook, Brad, băiatul ăsta a redeschis biserica prin gestul lui. Extraordinar! Domnule primar, Mihai Chirica, ia uitaţi ce răzeş aveţi în judeţ!”, a scris Norris Măgeanu pe pagina sa de Facebook. Ama IVAN

The most visited gambling websites in The UK