Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Donaţie a Arhiepiscopiei pentru Secţia de Boli Infecţioase a Judeţeanului

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 795

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2472_28.jpgCu purtarea de grijă a Părintelui Arhiepiscop Calinic, pe 23 martie 2020, Sectorul Social, Filantropic şi de Misiune al Eparhiei Argeşului şi Muscelului a desfăşurat o activitate social-filantropică pentru Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Argeş.

În această perioadă de grea încercare pentru români, dar şi pentru sistemul medical şi, implicit, pentru personalul care lucrează pentru salvarea celor aflaţi în suferinţă, o rază de speranţă este întotdeauna o binecuvântare. Părintele consilier Andrei Diaconescu a fost prezent la Secţia de Boli Infecţioase cu lucruri necesare, în valoare de 50.000 de lei, pentru bunul mers al actului medical: aparat EKG mobil, scuturi de protecţie, botoşi lungi, mănuşi chirurgicale, halate chirurgicale, gel dezinfectant, puls oximetru, tensiometru, stetoscop şi alte materiale necesare în lupta cu virusul nemilos.

The most visited gambling websites in The UK