Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Tudorel Pieleanu s-a întors la şefia IPJ Argeş

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 807

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2472_3.jpgÎn ianuarie, şeful Poliţiei Argeş, comisarul şef Tudorel Pieleanu, a fost detaşat în fruntea Poliţiei Judeţene Covasna, pentru două luni. În locul său, la comanda Poliţiei argeşene a fost împuternicit comisarul şef Marian Badea, fost şef al Serviciului Rutier Argeş şi, ulterior, director adjunct al Direcţiei Rutiere din cadrul Poliţiei Române. 

La începutul acestei săptămâni, delegaţia a încetat, iar Tudorel Pieleanu a revenit la conducerea Poliţiei Argeş, pe postul pe care, anul trecut, l-a ocupat în urma unui concurs susţinut la Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Pieleanu a fost detaşat în Argeş, în iulie 2018, din postura de adjunct al Poliţiei Teleorman, prin ordin al ministrului de Interne de la vremea respectivă, Carmen Dan, recunoscând că între cele două familii există relaţii de prietenie. Tudorel Pieleanu este absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” şi are un master în „Dreptul afacerilor”. În perioada iulie 1993 - septembrie 2000, acesta a fost ofiţer de poliţie rutieră la Poliţia Alexandria, apoi a lucrat la Serviciul Rutier Teleorman. Între 2000 şi 2003, a fost şef al Biroului Rutier Alexandria, din mai 2007, până în septembrie 2017, a deţinut funcţia de şef al Poliţiei Alexandria, ulterior fiind împuternicit adjunct al şefului IPJ Teleorman. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK