Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Ziua Poliţiei, fără festivităţi

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 951

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2472_2.jpgAnul acesta, Poliţia Română a sărbătorit 198 de ani de la înfiinţare. Cu acest prilej, cele mai calde gânduri se îndreaptă către cei care îşi pun viaţa în asigurarea ordinii şi a siguranţei cetăţenilor, în special, în aceste momente, când fiecare dintre noi are nevoie să se simtă protejat.

În contextul restricţiilor dure cauzate de pandemia cu coronavirus, care a dus la declararea stării de urgenţă şi impunerea mai multor restricţii, în acest an, nu au fost organizate niciun fel de manifestări dedicate acestei zile. Oamenii legii sunt permanent la posturi pe străzi, dar dovedind un dezvoltat simţ al umorului. Pe pagina de Facebook a Poliţiei Române a fost postat un mesaj personalizat: „De ziua lor, poliţiştii îşi vor face de cap. Începând cu ora 12.00, vor bloca străzile. Au chemat la petrecere jandarmii, poliţişti locali şi militarii de la MApN. Ceilalţi, care n-au fost invitaţi, să stea acasă!”

„Este de datoria noastră ca nu doar astăzi, de Ziua Poliţiei Române, să-i apreciem pe aceia care îmbracă uniforma de poliţist cu onoare şi demnitate, ci să le acordăm tot sprijinul şi, mai ales, respectul nostru. Le mulţumesc pentru eforturile pe care le fac zilnic în sprijinul cetăţenilor şi îi asigur de întreaga mea recunoştinţă. La mulţi ani, Poliţiei Române! La mulţi ani, Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş!”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu.

Şi prefectul judeţului Argeş, Emanuel Soare a transmis un mesaj prin care apreciază curajul, devotamentul, profesionalismul şi pasiunea de care dau dovadă oamenii legii: „Ziua de 25 martie are o însemnătate deosebită pentru Poliţia Română şi pentru Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş, alegerea ei fiind legată de simbolul creştin al Bunei Vestiri. Vă felicit pentru curajul, devotamentul, profesionalismul şi pasiunea de care daţi dovadă, mai ales, în aceste momente de grea încercare pentru societatea românească. Acum, mai mult ca oricând, când ne confruntăm cu o pandemie, care a impus restricţii severe populaţiei, avem nevoie de profesionalismul şi experienţa dumneavoastră. Riscul la care vă supuneţi în aceste momente, în care înfruntaţi pericolul pentru ca cetăţenii acestui judeţ să fie în siguranţă, face dovada dăruirii şi a tăriei de caracter. Transmit aprecierea mea conducerii şi întregului personal din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş şi le mulţumesc pentru faptul că veghează la liniştea şi siguranţa comunităţii. La mulţi ani, Poliţia Română! La mulţi ani, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş!” “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK