Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Pompierii voluntari de la Lereşti au costume noi şi aparat individual de protecţie respiratorie

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 261

Primarul Marian Toader se gândeşte şi la alte belele, în afara celei aflate pe buzele tuturor, la nivel mondial, şi face achiziţii menite să protejeze S.V.S.U. Lereşti, în lupta cu incendiile izbucnite în comună. Mai exact, pe 9 martie, edilul din localitatea vecină a atribuit direct două contracte unei firme din Curtea de Argeş, cu care au colaborat majoritatea primarilor din Muscel, pentru dotări similare sau pentru servicii de verificare a dispozitivelor cu care acţionează, la nevoie, pompierii voluntari. 4.998 lei l-a costat pe şeful Executivului echipamentul de pompier Nomex, furnizat de SC Stingătorul Prest Serv 2008 SRL, care se compune din: trei costume de pompier Nomex (hidrofobizat, ignifugat, antistatic), trei perechi de bocanci de protecţie cu branţ metalic, trei brâuri de pompier şi trei perechi de mănuşi de protecţie. 

O altă comandă lansată în aceeaşi zi, aceluiaşi furnizor din Curtea de Argeş, priveşte un aparat individual de protecţie respiratorie, plus butelie de 6 litri. Primăria Lereşti plăteşte pentru acest dispozitiv 3.998,40 lei. „Aparatul de respiraţie izolant autonom, cu presiune pozitivă în mască, este utilizat pentru protecţia căilor respiratorii, prin izolarea completă a respiraţiei purtătorului faţă de mediul ambiant. Acest echipament de respiraţie conferă purtătorului o protecţie sporită în zone toxice, cu fum sau conţinut redus de oxigen, datorită menţinerii pe tot parcursul ciclului respirator a unei mici presiuni în masca facială. Aparatul de respirat cu aer comprimat este de tipul cu circuit deschis, utilizând aerul comprimat înmagazinat în butelii. Aparatul poate fi echipat cu o gamă diversă de butelii, de diferite capacităţi şi dimensiuni. Avizat conform legislaţiei în vigoare pentru utilizarea ca echipament individual.”, este descrierea oferită de firmă produselor livrate Primăriei Lereşti. E.M.

 

The most visited gambling websites in The UK