Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Vicele CJ, Marius Nicolaescu: „Va fi reabilitat cel mai distrus drum din nordul judeţului!”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1186

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2466_1.jpgDrumul Judeţean 735, Câmpulung - Bughea de Sus - Albeştii de Muscel, este, la ora actuală, cel mai distrus drum din nordul judeţului Argeş. Pe baza acestuia, de-a lungul timpului, s-au făcut tot felul de promisiuni, rămânând în continuare un subiect delicat pentru administraţia judeţului.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Marius Nicolaescu, a declarat, în cadrul emisiunii „Cu cărţile pe faţă”, că acest tronson nu va fi acoperit prea curând cu un covor asfaltic integral, ci va fi doar reabilitat.

Despre Drumul Judeţean 735, Câmpulung - Bughea de Sus - Albeştii de Muscel, responsabilii judeţului Argeş au spus, de vreo trei ani încoace, că se va reabilita, dar totul a rămas doar la stadiu de promisiuni. Până în prezent, în afară de câteva roabe de pietriş, care au fost turnate în valea formată în urma alunecării de teren din dreptul casei primarului Cătălin Manta, nu s-a mişcat nimic. În urmă cu aproximativ o lună, directorul Regiei Judeţene de Drumuri, Alina Nicolau, declara pentru Muscel Tv că, în decurs de 30 de zile, lucrările vor fi demarate pentru turnarea unui covor asfaltic pe o porţiune de 10 kilometri. „La nivelul Consiliului Judeţean Argeş, prin Regia de Drumuri Judeţene Argeş, s-a încheiat contractul pentru covor bituminos pe DJ 735, în localităţile Bughea de Sus şi Albeştii de Muscel. Contractul s-a încheiat pe data de 6 februarie, cu o durată de execuţie de 14 luni, valoarea acestuia fiind de 25.731,351 lei cu TVA şi va fi finanţat integral din bugetul Consiliului Judeţean Argeş.”, a declarat Alina Nicolau.

Prezent în cadrul emisiunii „Cu cărţile pe faţă”, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Marius Nicolaescu, a declarat că acest drum care leagă Câmpulungul de cele două localităţi este cel mai distrus, la ora actuală, din nordul judeţului. „Am mers şi am văzut acest drum în urmă cu două săptămâni. Aici trebuie o investiţie foarte serioasă, pentru că sunt alunecări de teren, care trebuie stabilizate. Cred că trebuie accesate nişte fonduri europene sau guvernamentale, pentru că numai cu banii de la Consiliul Judeţean Argeş nu se poate. Practic, ar însemna să băgăm toţi banii CJ Argeş într-un singur drum şi nu îşi permite nimeni acest lux. Din câte ştiu, lucrările pentru reabilitarea acestui drum vor începe cât de curând, chiar din această lună, în funcţie şi de condiţiile meteorologice. Trebuie să vină specialiştii pentru a ne da soluţia tehnică.”, a mai declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Marius Nicolaescu. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK