Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Primarii Matei şi Savu au cheltuieli cu proiectanţii. Unul, pentru un foraj de apă, celălalt, pentru un drum

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 635

Primarul de la Mihăeşti, Gheorghe Matei, şi-a asigurat proiectarea unei lucrări în domeniul alimentării cu apă, plătind pentru studiile necesare 42.840 lei. Cunoscuta firmă Proiect Infra 2005, pe care o regăsim deseori „cuplată” cu executanţii contractelor adjudecate de diferiţi constructori - impropriu spus „diferiţi”, căci sunt cam aceiaşi -, va proiecta construirea unui foraj pentru alimentare cu apă în satul Valea Popii. Documentaţia solicitată de Primăria Mihăeşti, va cuprinde: studiu hidrogeologic, ridicări topografice, documentaţia certificatului de urbanism, acorduri, avize, documentaţia tehnică pentru obţinerea autorizaţiei de construire, proiect tehnic, detalii de execuţie şi asistenţă tehnică.

De studii premergătoare investiţiei propriu-zise are nevoie şi omologul lui Matei de la Ţiţeşti. Pe 25 februarie 2020, acesta a atribuit direct serviciul de întocmire a unei D.A.L.I. (documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţie) sau a unui studiu de fezabilitate către PFA Frîncu Sorin. D.A.L.I. sau S.F.-ul, ce va considera proiectantul că se pretează pentru lucrarea planificată de autorităţile de la Ţiţeşti, este necesar investiţiei de „Reparaţii şi covor asfaltic, pe o lungime de 730 m, pe DC 83 şi drum lateral, în comună. E.M.

 

The most visited gambling websites in The UK