Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Săptămâna viitoare, va fi oprit curentul în Câmpulung, Godeni şi Schitu Goleşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1483

Distribuţie Oltenia anunţă că va face lucrări în reţelele electrice, motiv pentru care, săptămâna viitoare, va fi întreruptă furnizarea energie electrice în Câmpulung şi două comune din Muscel. Pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi pentru a îmbunătăţi parametrii de calitate, Distribuţie Oltenia execută lucrări în reţelele electrice. Astfel, sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice atât la consumatorii casnici, cât şi la agenţii economici.

Luni, 17 februarie, între orele 9.00 şi 17.00, nu va fi curent în cartierul Valea Româneştilor, pe străzile Giurculescu, Rujoi, Andrei, Chichirez, alimentare din PTA Valea Româneştilor 1.

Marţi, 18 februarie, va fi întreruptă alimentarea în Câmpulung şi Schitu Goleşti. De la ora 9.00 la 17.00, este afectată strada Doctor Fălcoianu, din Valea Româneştilor, alimentată din PTA Valea Româneştilor 2; şi de la 9.00 la 16.00, cartierul Grui, alimentat din PTA IFGLS Grui. La Schitu Goleşti, de la 10.00 la 14.00, nu va fi curent în satul Loturi, alimentat din PTA Loturi, PTS St. CHE Schitu Goleşti.

Pe 19 februarie, nu va fi curent la Godeni, de la ora 9.00 la 16.00, în zona alimentată din PTA Godeni 1.

Tot la Godeni, în zona Primăriei, alimentată din PTA Godeni 2, va fi oprit curentul joi, 20 februarie, de la ora 9.00 la 16.00.

Vineri, 21 februarie, va fi doi nou oprit curentul în Grui, alimentat din PTA IFGLS Grui, între orele 9.00 şi 16.00.

 

The most visited gambling websites in The UK