Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Pentru posturile scoase la concurs, s-au înscris trei medici, doi la Interne şi unul la Dermato

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 341

După anunţul postat de Spitalului Municipal în ianuarie, prin care anunţa scoaterea la concurs a 16 posturi de medici, deja trei s-au înscris şi le-au fost admise dosarele de participare.

Unitatea medicală publica, pe 17 ianuarie, în „Viaţa Medicală” cele 16 posturi de medici vacante, pentru care organizează preselecţie: două posturi la Secţia Neonatologie; un post de medic Medicină Generală, cu drept de liberă practică, având competenţă sau atestat în Medicină de Urgenţă, la Compartimentul Primiri Urgenţe; două posturi la Compartimentul Primiri Urgenţe; două posturi la Compartimentul Oncologie Medicală; două posturi la Secţia ATI; un post de medic pentru Laboratorul de Radiologie şi Imagistică Medicală; două posturi la Secţia Pediatrie; două posturi la Secţia Medicină Internă; un post la Compartimentul Neurologie; un post de medic specialist, confirmat în specialitatea Dermatovenerologie, pentru Compartimentul de profil.

Conform procesului verbal postat de Spitalul Municipal pe 11 februarie, şi-au depus dosarele trei medici, câte un candidat pentru fiecare post vacant. Este vorba de Cătălina Andreea Ionescu, admisă pentru postul de medic din cadrul Compartimentului Dermato-Venerologie, Florin Dobrescu şi Cosmin Dragoş Humulescu, admişi pentru cele două posturi de medici în specialitatea Medicină Internă, din cadrul Secţiei Medicină Internă. În următoarele zile, cei trei urmează să susţină testarea scrisă. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK