Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Simona Constantinescu, şefa DNA Piteşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 545

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_ianuarie_2454_21.jpgÎn septembrie 2019, procuroarea Daniela Lupu a demisionat de la şefia DNA Piteşti şi s-a întors la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea. După ce postul a rămas vacant, Consiliul Superior al Magistraturii l-a scos la concurs, dar nimeni nu a vrut această funcţie. Ca o situaţie provizorie, procurorii CSM au delegat un procuror de la DIICOT la DNA Piteşti, din cauză că în acel moment structura teritorială nu mai avea nici un procuror. Atunci, pe 17 septembrie 2019, a fost numită prin delegare Simona Ştefania Constantinescu pentru o perioadă de şase luni.

Miercuri, pe 22 ianuarie 2020, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea Simonei Ştefania Constantinescu în funcţia de procuror şef al Serviciului Teritorial Piteşti din cadrul Direcţie Naţionale Anticorupţie, pentru o perioadă de şase luni. Cu aceeaşi ocazie, CSM a dispus încetarea delegării în funcţia de procuror în cadrul DNA - Serviciul Teritorial Piteşti al acesteia. 

Simona Ştefania Constantinescu a mai fost procuror DNA la Piteşti dar în anul 2015 şi-a încetat activitatea şi s-a mutat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. În anul 2018, pe când Simona Ştefania Constantinescu era procuror în cadrul DIICOT Piteşti, a plecat la DNA Bucureşti, unde a stat până în 2019 când a revenit la Piteşti. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK