Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Directorul Bogdan Pătru, de un „optimism” devastator, la încheierea lucrărilor la locul de joacă din Calea Pietroasă: „Este gata gardul părculeţului. Să sperăm că nu-l vor fura cu totul!”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2004

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Decembrie_2447_1.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Decembrie_2447_2.jpgADP a raportat ca finalizat parcul pentru copii situat la o răscruce a Căii Pietroase, în zona de case a Vişoiului, unde lipsea o astfel de facilitate. Nordul „rural” al cartierului a fost prevăzut cu o astfel de investiţie, graţie unei sponsorizări în valoare de 210.000 lei a companiei Holcim, care a plătit cele două locuri de joacă achiziţionate şi montate în această iarnă. Unul, la intersecţia străzilor Calea Pietroasă şi Ştefan cel Mare, altul, în Parcul „Kretzulescu”, pe care serviciul public îl va finaliza după sărbători. Avem o informaţie pentru cei care v-aţi speriat la gândul că trebuie să vă echipaţi copiii cu cizmuliţe de cauciuc, pentru a-i putea aduce la joacă, pe un teren cu aspect viran. Amplasamentul părculeţului destinat celor mici, din „Kretzulescu”, nu va rămâne aşa, ne asigură directorul Bogdan Pătru, care îşi va pune oamenii la muncă după ce trece perioada de mini-vacanţe. În schimb, acesta a anunţat că s-a încheiat investiţia de la marginea Vişoiului, încercată nu numai de copii, ci şi de o „mână criminală”, care a şutit nişte stâlpi metalici. Gardul a fost finalizat şi rămâne de văzut cât va rezista, căci, vorba şefului ADP, „nu ne mai aşteptăm la nimic bun”. 

Locul de joacă din „Kretzulescu”, finalizat după sărbători 

În Parcul „Kretzulescu”, în ultimele două săptămâni, s-au adus şi s-au completat dispozitivele de joacă şi de fitness, rămânând de livrat gardul. Chiar dacă-l primea mai devreme, directorul Bogdan Pătru ne spunea că nu intenţiona o dare în funcţiune înainte de sărbători. Şi asta pentru că, după ce încheia cu asfaltările şi închiderea staţiei de asfalt, direcţiona echipele de lucru către operaţiunea de montare a bordurilor de granit. Dar asta după sărbători, când lucrarea din fostul „Olga Bancic” continua cu profilarea aleilor şi montajul gardului. Aşadar, ce se vede acum de pe pod, aparate de joacă amplasate pe un teren scormonit de utilaje şi înmuiat de ploi, unde copiii s-ar mozoli în ultimul hal, îşi schimbă înfăţişarea. 

A fost bifat ca îndeplinit celălalt loc de joacă achiziţionat în acelaşi timp cu cel din „Kretzulescu”, amenajat nu fără emoţii de oamenii Primăriei. În urmă cu o săptămână şi un pic, când lucrătorii de la ADP au mers în zonă, pentru montarea panourilor gardului, au constatat cu stupefacţie că s-au furat doi stâlpi metalici. Ţevile, care i-au tentat pe cei care trăiesc din furtul de fier, au fost smulse din beton, forţându-i pe ADP-işti să tragă tare, ca să termine gardul şi să-l dea în funcţiune. Când le-au văzut montate, copiii au şi testat aparatele de joacă, în privinţa cărora ne îndoim că vor avea viaţă lungă, judecând după actul de vandalism săvârşit pe când împrejmuirea era în construcţie. Clar lucru, nu va rezista, iar Primăria nu va sancţiona şi să aibă camere de luat vederi pe toate laturile parcului, cu făptaşii surprinşi în acţiune.

Până la devastarea pe care o intuieşte chiar şeful echipelor de lucrători, ne facem datoria, cum şi-au făcut-o şi ADP-iştii, care au pus în funcţiune locul de joacă până la sfârşitul anului, de a anunţa finalizarea acestei sarcini. „S-a încheiat lucrarea cu gardul părculeţului, i-am anunțat şi pe cei de la Holcim că e gata, să sperăm că nu l-or fura cu totul, căci nu ne mai aşteptăm la nimic bun. Panourile sunt din plasă bordurată vopsită în câmp electrostatic verde.”, a precizat directorul Bogdan Pătru, care trebuie să-l convingă pe primar care, la rândul lui, să-i convingă - sau să-i roage, depinde cum comunică - pe subordonaţii de la Poliţia Locală să asigure durabilitatea investiţiei. M.B

The most visited gambling websites in The UK