Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Bărbatul dispărut din Poienarii de Muscel, fura flori din cimitir şi profana morminte

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1847

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2439_31.jpgAşa după cum v-am informat, un Dan Sârbea, în vârstă de 61 de ani, din comuna Poienarii de Muscel, sat Groşani, este căutat de poliţişti şi familie, după ce în luna mai a acestui an a plecat voluntar de pe raza municipiului Câmpulung, unde locuia fără forme legale şi nu a mai fost de găsit. Ultima dată a fost zărit pe strada Mărăşeşti, într-o stare avansată de ebrietate.

Dan Sârbea, zis şi „Cocoşatul”, este recidivist, fiind specializat în furturi. Îşi făcea veacul pe străzile din Câmpulung, în special în zona Pieţei Centrale, trăind din cerşit şi mici furtişaguri. Aproape toţi banii pe care-i câştiga îi dădea pe băutură şi nu era zi de la Dumnezeu să nu consume alcool. Dan Sârbea este cel care, în noaptea de 21 spre 22 octombrie 2011, la câteva zile după ce ieşise din penitenciar, i-a tulburat somnul de veci şi i-a profanat mormântul, pentru a-i fura banii cu care fusese îngropat, unui consătean de-al său, care decedase în drum aşteptând ambulanţa, după ce i se făcuse rău în casă. Individul a avut de-a face şi cu poliţia locală din Câmpulung el fiind prins de mai multe ori în timp ce fura sistematic florile din oraş, dar şi din cimitire, pentru a face rost de bani. Dan Sârbea are o înălţime de 1,65 m, cântăreşte în jur de 60 kg, are o constituţie slabă, păr negru, ten măsliniu, ochi negri, poartă barbă şi prezintă cifoză pe partea dreaptă. Nu se cunoaşte vestimentaţia acestuia la momentul dispariţiei. Au trecut şase luni de-atunci şi nimeni nu l-a mai văzut sau poate da relaţii despre locul unde s-ar putea afla. Cine deţine informaţii poate suna la 112 sau să ia legătura cu Poliţia Municipiului Câmpulung. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK