Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Zeci de vieţi schimbate pentru copiii cu autism

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 631

 

Vara aceasta, a fost lansat proiectul „Schimbăm vieţile copiilor cu autism din Câmpulung Muscel”, iniţiat şi implementat de Centrul Start pentru Autism în cadrul programului START ONG. Acesta este un proiect lansat de Kaufland România şi implementat de Asociaţia Act for Tomorrow.

În cadrul acestui program finanţat de Kaufland, 23 de copii din Centrul Start pentru Autism au beneficiat de 450 de ore de terapie gratuite în lunile de vară, evaluări şi coordonări specializate şi facilităţi moderne împreună cu un mic parc de joacă în exterior. Acestea vor ajuta semnificativ la schimbarea şi îmbunătăţirea vieţilor acestor micuţi. Toate acestea au fost posibile cu ajutorul şi finanţarea din partea Kaufland România, în cadrul programului START ONG.

În Câmpulung, Centrul Start pentru Autism funcţionează în strada Dumitru Alimănişteanu, nr. 1A, lângă Autogară, şi este manageriat de preşedintele Dragoş Vlăsceanu.

 

The most visited gambling websites in The UK