Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Echipamente medicale de aproape 50.000 lei, primite donaţie de Spitalul Municipal

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 557

 

Printr-un comunicat trimis redacţiei, Spitalul Municipal Câmpulung a anunţat că a primit donaţie, de la o firmă care-şi desfăşoară activitatea în Argeş, mai multe bunuri, pentru îmbunătăţirea condiţiilor de tratament şi a celor hoteliere pe care le oferă pacienţilor săi.

Zilele trecute, societatea Cogeme Set RO, din localitatea Miceşti, a adus la unitatea sanitară din Câmpulung mai multe echipamente a căror valoare se ridică la 47.618 lei. Acestea deja au fost instalate la locurile de utilizare, adică la Laboratorul de Analize Medicale, Blocul Alimentar şi la Secţiile de Oncologie, Cardiologie, Neonatologie, Pediatrie, Chirurgie şi Medicală. 

Este vorba de câte un scaun mecanic pentru recoltare sânge şi scaun electric pentru recoltare analize, un electrocardiograf portabil şi un monitor Holter. Au mai ajuns la spital o plită electrică, un aragaz cu cinci arzătoare, şase televizoare LED, cu suporţi de prindere, şase frigidere Arctic şi şase aparate de aer condiţionat.

Pe această cale, managerul Nicolaie Alexe a ţinut să mulţumească firmei Cogeme Set Ro, exprimându-şi convingerea că acest parteneriat social va continua şi în viitor, prin identificarea comună şi a altor oportunităţi de colaborare, care să susţină activitatea medicală, de îngrijire sau de cazare a celei mai importante unităţi sanitare din Muscel. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK