Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Jandarmii i-au găsit cardul şi banii pierduţi lângă bancomat

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1331

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Mai_2380_Clipboard10.jpgDoi jandarmi din Câmpulung au găsit, recent, un card bancar şi o sumă de bani chiar în centrul municipiului. Fără să stea pe gânduri, au luat bancnotele şi cardul, pentru a nu încăpea pe mâinile unor persoane cu „lipici” în palme, după care au efectuat verificări, reuşind să dea de urma proprietarului.

Jandarmii se aflau în patrulare prin centrul Câmpulungului, când, în imediata apropiere a unui bancomat, au zărit pe jos câteva bancnote şi un card bancar. Subofiţerii au ridicat banii, 460 de lei la număr, şi instrumentul de plată, după care au mers la unitatea bancară de care aparţinea bancomatul, iar cu ajutorul angajaţilor băncii au reuşit să-l identifice pe păgubaş. Omul s-a întâlnit cu cei doi militari într-o parcare din centrul Câmpulungului, unde şi-a primit banii şi cardul înapoi. Bărbatul le-a mulţumit pentru gestul lor şi a recunoscut că-şi luase adio de la ceea ce pierduse, într-un moment de neatenţie. A avut mare noroc că la acea oră nu era aglomeraţie prin oraş. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK