Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Nu există comisioane la plăţi facturi pentru clienţi! Societatea vă reaminteşte că Facturile Edilul CGA pot fi plătite în magazinele partenere PayPoint sau la Băncile partenere (BT, BCR, BRD)!

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 729

Clienţii companiei Edilul CGA SA Câmpulung Muscel îşi pot plăti facturile de apă şi canalizare extrem de simplu şi rapid, începând din luna martie 2019, şi prin intermediul terminalelor din magazinele cu siglă galbenă PayPoint sau prin modalităţi alternative la băncile partenere (Banca Transilvania, BCR, BRD) alături de vechile mijloace de plată, casier încasator sau casieria societăţii.

Serviciul se adresează clienţilor companiei din municipiul Câmpulung Muscel, judeţul Argeş, şi localităţile Lereşti, Valea Mare, Pravăţ, Schitu Goleşti, Bughea de Sus şi Bughea de Jos.

Pentru a efectua o plată, clientul trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin cu semnul galben PayPoint (sau cunoscând doar codul de client menţionat pe factură) şi să comunice vânzătorului tipul de plată pe care doreşte să o efectueze (se poate plăti şi altă sumă decât cea din factură). După scanarea codului de bare de pe factură (sau introducerea manuală a codului de client), vânzătorul va încasa banii în numerar şi îi va oferi un bon cu toate detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul, etc.). Consumatorii nu sunt condiţionaţi de achiziţionarea unor articole din magazine şi nu există comisioane pentru tranzacţionări, serviciul fiind gratuit. 

La Banca Transilvania, Banca Comercială Română se poate plăti factura la automatele bancare („Robot”) - numerar sau cu card bancar, virament bancar electronic predefinit (conţine obligatoriu cod de client), Debit Direct, Internet Banking, Phone Banking, ATM Bancar - ori se scanează factura cu codul de bare ori se introduce în şablonul predefinit al companiei Edilul CGA codul de client.

La Banca Română de Dezvoltare se poate plăti numai prin scanarea codului de bare al facturii la ghişeele BRD.

La toate aceste modalităţi alternative de plată, comisioanele sunt suportate de compania Edilul CGA, pentru alte modalităţi de plată a facturilor existând comisioane specifice fiecărei bănci partenere (BT, BCR, BRD) suportate de clientul plătitor.

La  magazinele cu siglă galbenă PayPoint nu există comisioane pentru plăţi facturi. Trimiterea şi primirea facturii fiscale într-un format electronic (mail valid) se poate realiza prin acordul utilizatorului. Acordul poate fi descărcat de pe adresa www.edilul-campulung.ro.

 

The most visited gambling websites in The UK