Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Pompierii le-au vorbit copiilor instituţionalizaţi despre cum pot deveni salvatori profesionişti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 555

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Martie_2366_Clipboard04.jpg

În baza unui protocol încheiat între structurile Ministerului Afacerilor Interne şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş va realiza o serie de instruiri şi pregătiri în acordarea primului ajutor cu persoanele din Centrele de plasament din judeţ.

La finele săptămânii trecute, militarii au vizitat tinerii din Complexul de Servicii pentru Copilul în Dificultate Câmpulung. Aceştia au aflat despre cum trebuie să se comporte în anumite situaţii de urgenţă şi care sunt principalele manevre de acordare a primului ajutor. 

De asemenea, angajaţii din cadrul Serviciului de Pregătire a Populaţiei şi Rezilienţa Comunităţilor le-au vorbit despre cum pot deveni voluntari, dar şi salvatori profesionişti. „Aceste activităţi vor continua şi în lunile următoare, în alte asemenea centre din judeţ. Având modele de viaţă, un ataşament pozitiv şi implicarea cât mai multor factori pentru descoperirea şi cunoaşterea unor aptitudini, aceşti tineri pot reuşi în viaţă.”, transmite ISU Argeş. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK