Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Conducerea Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi, în vizită la Garnizoana Câmpulung

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 820

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Martie_2366_Clipboard02.jpgÎn urmă cu câţiva ani, a fost înfiinţată Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir”, cu scopul de a acorda sprijin membrilor şi persoanelor cu probleme medicale şi sociale deosebite, din rândul militarilor activi, veterani şi veteranilor în activitate, pensionaţi, în rezervă sau retragere, precum şi membrilor familiilor acestora şi urmaşilor acestora (soţ, soţie şi copii).

„Am fost prezenţi în Garnizoana Câmpulung Muscel. Delegaţia a fost compusă din preşedintele Marius Apostol, vicepreşedintele Dan Cosma, secretarul general Mihaela Dumitru, Tiberiu Dinu, de la departamentul Administrativ, şi preşedintele sucursalei Câmpulung, Marius Ionescu, dar şi membrul de onoare Ionuţ Butoi. Ziua a început cu vizita la Batalionul 30 Vânători de Munte „Dragoslavele”, unde am fost întâmpinaţi de locţiitorul comandantului, lt.col. Gabriel Biţă, şi subofiţerul de comandă, plt.adj.pr. Emil Stănescu. Apoi, am continuat vizita la baza de Instruire pentru Apărare CBRN Muscel, unde am fost întâmpinaţi de comandant, lt.col. Ovidiu Stănescu, şi subofiţerul de comandă plt.adj.pr. Claudiu Ştefan. Ultima pe listă, dar nu cea din urmă, a fost la Batalionul 33 Vânători de Munte „Posada”, unde am fost primiţi de comandantul unităţii, lt.col. Antonio Daniel Alexe, subofiţerul  de comandă plt. Adj.pr. Liviu Ilinoiu şi vicepreşedintele sucursalei Câmpulung, plt. Petre Catană.”, a fost mesajul postat pe pagina amvvd.ro.

Preşedintele Marius Apostol a prezentat proiectele de lege ale veteranilor din teatrele de operaţii, realizările asociaţiei în anul 2018, Legea nr. 288/2018, referitoare la discriminarea acordării contravalorii chiriei acordate celor ce au contractat credite pentru locuinţe. 

De cealaltă parte, prim-vicepreşedintele Dan Cosma le-a prezentat celor prezenţi proiectul AMVVD, Centrul de Recuperare, Refacere şi Reabilitare de la Târgovişte. 

 „O cafea pentru soldaţii români”, campanie de strângere de fonduri pentru spitalul de recuperare

„Către toţi românii din toate colţurile lumii! Haideţi să facem ceva foarte simplu, dar foarte util! Începem toţi un proiect umanitar intitulat: „O cafea pentru soldaţii români”. În Australia, o cafea costă minim cinci dolari. Dacă fiecare român din toate colţurile lumii ar da echivalentul a patru cafele, ne imaginăm că am invitat săptămânal un soldat român la o cafea, să mai stăm la taifas şi îi plătim noi cafeaua. Toţi ştim că o cafea nu înseamnă nimic... Aceşti bani să îi donăm cu toţii, în fiecare lună, în contul Asociaţiei, unde domnul Marius Apostol şi Ionuţ Butoi sunt lideri. Aceşti oameni minunaţi şi mulţi alţii au venit mutilaţi fizic, psihic şi emoţional din Războiul din Irak şi Afganistan. Şi în momentul de faţă soldaţi români sunt răniţi în mod oribil în Război. Aceşti băieţi şi familiile lor au nevoie continuă de ajutorul nostru. Ei îşi înfiinţează la Aninoasa, Dâmboviţa, un spital de recuperare. Au nevoie de ajutorul nostru continuu. Noi, cei care mai suntem în viaţă, indiferent de situaţia în care suntem, avem datoria morală de a-i susţine pe aceşti băieţi. Ei luptă în război, ca să fie pace şi ca să ne fie nouă cald şi bine, acolo unde suntem!”, a scris Elena Jobes.

The most visited gambling websites in The UK