Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

În cadrul campaniei „Donează sânge! Salvează o viaţă!”, Preoţii din Protopopiatul Câmpulung au donat sânge

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 588

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Martie_2366_Clipboard01.jpgDonarea de sânge reprezintă un act de milostenie faţă de aproapele aflat în suferinţă. Nu poate fi un mod mai frumos de a-I urma lui Hristos, decât de a dărui ceva din noi, din ceea ce suntem.

În acest sens, la Centrul de Transfuzie Sanguină Câmpulung Muscel, s-a desfăşurat încă o etapă a campaniei naţionale „Donează sânge! Salvează o viaţă!”, în care personalul clerical şi neclerical este chemat să împlinească porunca Mântuitorului: ,,Iubeşte-ţi aproapele ca pe tine însuţi”.

Evenimentul a fost organizat de Sectorul Social - Filantropic şi de Misiune al Eparhiei, fiind implicaţi 20 de preoţi din protopopiatul Câmpulung Muscel, împreună cu credincioşii din parohiile muscelene, care au donat sânge pentru salvarea creştinilor de pretutindeni.

Campania naţională ,,Donează sânge! Salvează o viaţă!” are ca scop informarea şi conştientizarea cu privire la nevoia reală de sânge pentru transfuzii din spitalele româneşti, creşterea numărului donatorilor de sânge din România şi îmbunătăţirea stocurilor sanguine naţionale. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK