Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Tratamentul cu înjurături, la cablaje, a stârnit reacţii în mediul on-line

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 4804

Tânăra care a rupt tăcerea referitor la condiţiile de muncă de la cablaje, dar, mai ales, la limbajul incalificabil al uneia dintre şefe, care se adresează subalternelor cu invective dintre cele mai vulgare, a stârnit un val de reacţii de susţinere în mediul on-line. Înaintea poveştii pe larg, pe care am anunţat-o, prezentăm în această ediţie ce spun oamenii faţă de comportamentul superiorilor lucrătoarelor de la fabrica de cablaje, cu precizarea că noi am încercat, fără succes, să obţinem poziţia conducerii unităţii faţă de aspectele reclamate. Dacă la telefon şi la mesaje n-au binevoit a răspunde, poate vor prefera o întâlnire faţă în faţă, drept pentru care îi aşteptăm în aceste zile la sediul redacţiei, pentru a le afla versiunea.      

  

=Ionutz Costea Bontea: Puşcăriaşii trăiesc mai bine, nu aţi văzut ce condiţii au, bătaie de joc, nenorociţii.

=Marcy Marcy: Ai perfectă dreptate, tot ce ai spus acolo este adevărat şi eu la fel m-am îmbolnăvit...

=Stefan Schioapa: Ai perfectă dreptate, şi eu am lucrat acolo, tot aşa îşi bătea joc de noi.

=Alexandra Alex: Stefan Schioapa, oameni de nimic, de marţi dimineaţă mi-am băgat demisia, sunt sub orice critică. Nu se merită, am ajuns mai rău ca la puşcărie. Oamenii te jignesc, au ură pe tine, bârfesc.

=Gaby Gabriel: Şi eu am vrut să mă angajez acolo. Dar când am aflat ce-i acolo, mai bine m-am angajat în altă parte.

=Stian Mircea: Invidia e mare în ziua de azi.

=Alexandra Alex: Stian Mircea, dar aici e puşcărie curată, e singura fabrică care îşi bate joc de oameni.

=Stian Mircea: Alexandra Alex, te cred, în ziua de azi să n-ai încredere nici în papucii tăi din picioare, te sfătuiesc, eu am luat ţeapă din cauza asta de 2 mii de euro, din cauza la sclavi.

=Gabriela Dumitru: Ai dreptate, stăteam în curent şi şefele aveau un caracter ieşit din comun, mi s-a făcut rău pe linie şi nu se uita nimeni la tine, doar atunci când leşinai.

=Sava Costel: Eşti tânără, poţi găsi ceva mult mai bun.

=Alexandra Alex: Exact unde vreau mă duc eu pe dreptul meu.

=Furdui Piperu Cain: Stai liniştită Alexandra Alex, ştim cum este acolo, dar fii fată deşteptă şi plecă, nu mai sta să îşi bată joc de tine, pentru că, acolo, pun şefe de linie toate văcăresele, care mănâncă c... cu găleata, ca să fie bine văzute, fii deşteptă.

=Alexandra Alex: Furdui Piperu Cain, am plecat deja şi am găsit în altă parte. Chiar ai dreptate în legătură cu ce ai zis, că şi tu ai lucrat cu mine şi ştii cum e, nu numai şefele sunt rele şi colegele mele, mai rău, ca la puşcărie, nu merită să mă îmbolnăvesc acolo pentru nimic, mai bine îmi caut în altă parte.

=Ditescu Mariana: Ai dreptate, Alexandra, că şi eu tot din cauza asta a lor m-am îmbolnăvit. Congelator pe navetă şi în secţie, plus comportamentul colegilor m-a adus pe patul de spital.

=Gabriela Tamas: Este adevărat, sunt nişte escroci, te muncesc cât pot de mult şi bani sufletu’.

=Bogdan Mihaela: Gabriela Tamas, banii îi iau cei cu funcţie de pe spatele tău, că tu îi ţii pe ei, şefii, nu ei pe tine. Cei cu liceu sau 10 clase sunt la birou şi cei cu facultăţi terminate sunt muncitori.

=Georgeta Arsene: Acum pe şefe să le bagi pe linie, să alerge şi ele, nu numai să ia bani şi n-au nici bun simţ în ele, unele.

=Dana Ceapraz: Georgeta Arsene, cine ţi-a vorbit atât de urât?

=Georgeta Arsene: Dana Ceapraz, ştiţi care şefă, singura care ţine cu oamenii sunteţi dumneavoastră.

=Catalina G Bold: Şi eu am lucrat la ..., dar nu era aşa de groaznic cum se povesteşte acum. Adevărat, era muncă, dar nu erau condiţiile astea.

=Bogdan Mihaela: Tu, ca muncitor, nu ai drepturi decât cei de la birou au drepturi, şefii de linie şi de secţie au dreptate şi noi, proştii, îi ţinem pe ei în spinare. Eu, dacă am vorbit ceva pe dreptatea mea, am fost mutată pe altă linie, de parcă ai zice că mă muta din casa mea…

=Gabriela Tamas: Bogdan Mihaela, eu am fost la decupare, m-am îmbolnăvit, m-a rupt de mijloc şi nu te crede nimeni.

=Luminita Marinescu: Ai dreptate, şi eu am lucrat şi aşa este groaznic.

=Dannageo Geo: Toţi şefii sunt foarte răi, mai ales inginerul acela…

=Mihai Valentin Ana: Ar trebui înfiinţată o petiţie cu strângere de semnături pentru a se lua măsuri împotriva acestei fabrici, mai bine zis împotriva conducerii ei. Poate aşa se vor sesiza autorităţile competente din judeţ, să analizeze situaţia de acolo. Tot oraşul ştim ce se întâmplă şi cum sunt trataţi muncitorii de acolo, persoane fără alternativă de muncă în ora, care acceptă batjocura acelei conduceri, cu 7-8 clase sau cu liceu, dar cu tulburări psihice de violenţă verbală. Ruşine să vă fie „şefilor”, va veni vremea când se vor lua măsuri şi vor ieşi la iveală multitudinea de fapte penale pe care le comiteţi şi nu veţi fi daţi afară, doar mutaţi prin alte „secţii”.

=Iuliana Predoiu: Aşa este, se vorbeşte foarte urât, dar ce poţi să le ceri la aşa zise şefe de linie, când ele sunt analfabete, nu ştiu nici cu buletinul în mână cum le cheamă, dar să jignească omul sunt bune. … Oricum, cine ştie şefele de linie şi maistrele sunt nişte analfabete şi nu ştiu să se poarte cu oamenii … păcat de ele, că unele sunt vai de ele săracele, au uitat de unde au plecat… 

=Ruxy Roxana: Ai dreptate, am lucrat şi eu acolo şi ştiu ce e mai rău, ca la puşcărie.

=Alexandra Alex: Ruxy Roxana, fac dreptate. Şi spun în ce hal ne-a chinuit şi încă o face, aşa o să vadă şi alţi oameni, să nu se mai angajeze, pentru că o să le facă rău.

=Ruxy Roxana: Alexandra Alex, da, ai dreptate, am lucrat şi eu la ... şi ştiu tot ce se întâmplă acolo, de aceea am şi plecat de acolo.

=Alexandra Alex: Şi eu la fel, nu am mai putut să suport răutatea şi invidia, şi lipsa condiţiilor care erau acolo. Am făcut în aşa fel încât să vadă tot Câmpulungul în ce hal ţin oamenii şi cum îşi bat joc de oameni.

=George-Florin Ionete: Alexandra Alex, e greu să nu se mai angajeze la foamea din oraş... Toate firmele exploatează angajaţii; îi pun să lucreze cât se poate de rapid, să producă multe piese şi să îi plătească foarte puţin!

=Alex Grigoroiu: Ar trebui bătuţi şefi ăştia...

=Enescu Sima Cristina: Vă recomand să veniţi în Braşov. Se caută peste tot angajaţi. Chiria este problema, dar sunt musceleni destui care s-au descurcat.

=Florin S. Daniel: Păi cine naiba vă pune să suportaţi?

=Andrada Maria: Alexandra Alex, trebuia să pleci cu mult timp în urmă, deja când ai văzut că sunt naşpa condiţiile... E şi vina ta că ai stat şi ai suportat atâta... Puteai să îţi găseşti în altă parte între timp...

=Alexandra Alex: Nu am găsit aşa de uşor în altă parte, tu crezi că e aşa de uşor să cauţi un loc de muncă mai ales dacă ai de plătit chestii, îţi mai permiţi? Nu e aşa de uşor ... de-abia am găsit un loc de muncă după 2 luni şi abia acum m-au sunat să mă duc.

=Florin S. Daniel: Păi, voi, sunteţi şi proşti mă, aveţi minimum pe economie, vă freacă ăştia cum vor iei, vă înjură ca la uşa cortului. Ăsta e românul, se vaită că e greu, dar de prostie niciodată.

=Andrada Maria: Florin S. Daniel, mai bine în străinătate, jur. Acolo, în străinătate, chiar dacă eşti înjurat şi batjocorit că eşti român sau mai ştiu eu ce, tot reuşeşti să pui departe câteva sute de euro dacă îţi găseşti job ca lumea. Înţeleg că suporţi să fi batjocorită sau umilită, dar măcar fă-o când sunt la mijloc sume mai mari de bani nu 13 sau 14 milioane, cât iau ăştia salariu la cablaje.

=Alexandra Alex: Nu am avut unde că peste tot e la fel, nu e aşa de uşor, crede-mă, am băgat la CV-uri de m-a luat mama naibii şi de-abia acum am găsit. Tu nu ştii cum e să lucrezi acolo?! Nimeni nu ştie la început, mulţi au venit prima zi şi apoi a doua zi şi-au băgat demisia, că nu au mai putut să reziste de la ură şi de la chin, şi de la invidie, până nu vezi tu cu ochii tăi nu ştii.

=Catalina G Bold: Alexandra Alex, eu am lucrat acolo, dar nu a fost atât de rău cum e acum. Şi am lucrat un an şi 4 luni, că apoi am rămas însărcinată.

=Cristi Cristina: Acolo este mai rău ca la puşcărie că şi eu de aia mi-am dat demisia, din cauza răutăcioşilor care se cred şefi şi sunt vai steaua lor.

The most visited gambling websites in The UK