Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Mai puţine nunţi, naşteri şi decese, în 2018, la Câmpulung

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1566

Proaspăta şefă a Evidenţei Persoanelor Câmpulung a prezentat consilierilor municipali raportul de activitate al serviciului public pe 2018, o formalitate care a lipsit în cei doi ani de conducere interimară. Ultimele informaţii care sintetizează munca pe un an a S.P.C.L.E.P. Câmpulung sunt cele aferente anului 2016, prin urmare vom raporta la aceste date situaţia aferentă anului trecut, expusă Consiliului Local de şefa Roxana Bragă. După obicei, primii şefi de servicii care dau raportul la întrunirea din ianuarie a Legislativului municipal sunt cei ai Socialului şi Evidenţei Persoanelor, obicei întrerupt la început de 2017 şi 2018, în cazul celui din urmă. S-a reluat în acest an, odată cu un conducător instalat oficial prin transferul şefei Serviciului Buget - Contabilitate din Primărie. Vom alege pentru această ediţie statistica prezentată de Compartimentul Stare Civilă, care şi-a rezumat activitatea de peste an astfel: 

=759 de naşteri înregistrate, dintre care înregistrări tardive 20 (faţă de 806 naşteri înregistrate, în 2016); 

=210 căsătorii oficiate (faţă de 227, în 2016); 

=533 de decese înregistrate (faţă de 758, în 2016);  

=46 de transcrieri de acte de stare civilă din străinătate şi 6 rectificări de acte de stare civilă (faţă de 22, în 2016); 

=3 divorţuri pe cale administrativă (faţă de 20, în 2016); 

=2.576 de înscrieri de menţiuni pe marginea actelor de stare civilă (faţă de 1.926, în 2016);

=1 adopţie. 

„Având în vedere motivele invocate de cetăţeni - duplicate pierdute, furate sau deteriorate, obţinerea certificatelor internaţionale -, în anul 2018, ofiţerii de Stare Civilă au eliberat 2.095 de certificate de naştere, 345 de certificate de căsătorie şi 614 de certificate de deces. De asemenea, au fost eliberate extrase de pe actele de stare civilă la solicitarea autorităţilor publice şi au fost înscrise menţiunile pe marginea actelor de stare civilă, conform prevederilor legale: 2.576 de menţiuni operate. Au fost întocmite buletine statistice completate cu ocazia înregistrării naşterii, căsătoriei, decesului şi divorţului pe cale administrativă. S-au întocmit şi trimis pentru operare comunicările de naştere, de modificări intervenite în datele de stare civilă ale minorilor cu vârsta mai mică de 14 ani, comunicările de modificări de statut civil (divorţ sau căsătorie). Lunar, s-a comunicat Serviciului Administrare Venituri situaţia persoanelor decedate, pentru actualizarea bazei de date a acestui serviciu, şi Direcţiei de Asistenţă Socială, situaţia persoanelor decedate, pentru măsurile de protecţie socială.”, mai precizează raportul şefului S.P.C.L.E.P. Câmpulung, Roxana Bragă. „E.M.”  

The most visited gambling websites in The UK