Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Doliu în lumea muzicală! Viciu Nistor, răpus de un infarct

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 1298

 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Ianuarie_2349_2-3-viciu-nistor.jpgDoliu, la început de an, în lumea artistică din judeţul Argeş! Chiar în ziua de Sfântul Ion, unul dintre cei mai iubiţi şi cunoscuţi rapsozi ai plaiurilor mioritice, o voce emblematică a Rucărului, Viciu Nistor, s-a stins fulgerător din viaţă. Avea numai 63 de ani şi încă multe de oferit pe tărâmul muzicii populare autentice.

Viciu Nistor nu a fost doar un artist special, îndrăgit de public, ci şi un om de mare caracter, mereu cu zâmbetul pe buze, gata oricând să slujească folclorul şi muzica, în general, din care făcuse o pasiune încă din tinereţe. Cu siguranţă, regretatul solist a fost una dintre cele mai apreciate personalităţi din zona Rucăr, el fiind şi cel care a înfiinţat trupa ce-i poartă numele, Viciu Nistor Band. Luni, 7 ianuarie, a plecat să cânte la ceruri, alături de îngeri, fiind răpus de un infarct miocardic necruţător. „Rucăreanul”, aşa după cum i se mai spunea, a fost condus pe ultimul drum, miercuri, de o mulţime de oameni care l-au iubit şi apreciat, trupul neînsufleţit fiind înmormântat în cimitirul Bisericii Rucărul de Jos.

 

The most visited gambling websites in The UK