Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

22 de posturi de medici şi un farmacist, scoase la concurs de Spital

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1940

 

În ediţia trecută a ziarului v-am comunicat faptul că Spitalul Municipal Câmpulung derulează cinci concursuri pentru ocuparea a şase posturi vacante (doi asistenţi medicali de radiologie, un electrician, o infirmieră, un registrator medical şi un asistent social). Mai nou, la finele săptămânii trecute, pe site-ul instituţiei medicale a fost făcută înştiinţarea că vor fi organizate şi alte concursuri, asta după ce Spitalul Municipal a publicat în „Viaţa Medicală” nr. 51-52, din 21 decembrie 2018, anunţul prin care caută 22 de medici şi un farmacist, cu normă întreagă. Este vorba de:

*doi medici, unul primar şi celălalt specialist, la Secţia Medicină Internă; 

*un medic specialist în specialitatea Cardiologie, la Secţia cu acelaşi nume;

*un medic specialist în specialitatea Neurologie, la Compartimentul Neurologie;

*un medic rezident ultimul an la Secţia Neonatologie;

*doi medici în specialitatea Obstetrică - Ginecologie;

*doi medici la Compartimentul ORL;

*un medic Medicină generală, cu competenţă/atestat în Medicina de urgenţă, pentru Compartimentul Primiri Urgenţe;

*doi medici pentru Compartimentul de Prevenire a Infecţiilor Asociate Asistenţei Medicale, unul în specialitatea Boli Infecţioase şi celălalt, Epidemiologie;

*doi medici în specialitatea Medicină de Urgenţă;

*doi medici în specialitatea Oncologie Medicală, la Compartimentul Oncologie Medicală;

*doi medici pentru Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă;

*un medic în specialitatea Radiologie şi Imagistică Medicală, pentru Laboratorul de Radiologie şi Imagistică Medicală;

*doi medici la Secţia Pediatrie;

*un medic reumatolog, la Compartimentul Reumatologie;

*un farmacist specialist, pentru Farmacia cu circuit închis.

Înscrierile la concursuri se fac la sediul Spitalului Municipal Câmpulung, în termen de 15 zile calendaristice de la apariţia anunţului, iar concursurile se ţin în perioada cuprinsă între 31 şi 90 de zile de la apariţia în „Viaţa Medicală”. Dosarul de participare trebuie să cuprindă următoarele acte: cerere (în care să se menţioneze postul); copie xerox de pe diploma de licenţă şi certificatul de specialist sau primar; copie a certificatului de membru al organizaţiei profesionale (cu viza pe anul în curs); dovada din care să rezulte că nu a fost sancţionat pe legea privind reforma în domeniul sănătăţii; cazierul judiciar; certificat medical din care să rezulte că este apt din punct de vedere fizic şi neuropsihic pentru exercitarea activităţii pentru postul pentru care candidează; copia actului de identitate (în termen de valabilitate); chitanţa de plată a taxei de concurs (care este 150 de lei). „E.M.”

The most visited gambling websites in The UK