Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Un poliţist din Suedia, în schimb de experienţă la Valea Măcelarului

  • Written by Mircea Simionescu
  • Hits: 760

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2325_89-politist-suedia.jpgContinuă campania în cadrul parteneriatului româno-suedez, având ca protagonişti Fundaţia „Viaţă şi Lumină” şi comunitatea săracă de la Valea Măcelarului, din Bughea de Jos. Aşa cum am relatat şi cu alte ocazii, suedezii asigură mese copioase copiilor care frecventează conştiincios orele de curs. Plus că, la fiecare început de an şcolar, elevii romii primesc de la ONG câte un ghiozdan complet dotat cu toate cele necesare, numai să se prezinte în fiecare zi la şcoală.

Luni, 8 octombrie, trei reprezentanţi ai Guvernului Suedez, din partea Agenţiei pentru Problemele Sociale ale Cetăţenilor Europeni Nerezidenţi şi din Ţări Terţe, împreună cu un poliţist din Uppsala şi un reprezentant al unui ONG din Uppsala (localitate din Suedia), care administrează un adăpost de noapte, au făcut o vizită la Bughea de Jos. Delegaţia, însoţită de reprezentanţii Fundaţiei „Viaţă şi Lumină”, împreună cu primarul Ion Dorel Tănăsescu şi Bogdan Oancea, viceprimarul comunei Bughea de Jos, au vizitat cătunul din Valea Măcelarului. Membrii delegaţiei au văzut şcoala din localitate şi s-au întâlnit cu membrii comunităţii rome pentru a discuta care sunt problemele şi soluţiile pentru îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă şi asigurarea unei bune participări la educaţie a celor mici, dar şi a adulţilor interesaţi de continuarea şcolii. Întâlnirea a fost fructuoasă, schimbul de experienţă fiind util tuturor participanţilor la întâlnire. 

 

 

The most visited gambling websites in The UK