Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Oamenii străzii au transformat oraşul în tomberon

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 1839

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2323_45-gunoi.jpgRevenim cu încă un episod din problema mizeriei din Câmpulung, de această dată, la ghenele de gunoi din cartierele municipiului. A devenit un caz de disperare pentru localnicii care nu se mai pot duce la ghenele de lângă bloc, din cauza mirosului, a resturilor date pe jos sau a boschetarilor şi a şobolanilor. 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2323_45-gunoi2.jpgÎn secolul 21, când, în alte ţări moderne, se trăieşte într-un stil de neimaginat pentru români, în oraşele mici, precum Câmpulungul, gunoiul e la el acasă. Parcurile sunt infecte, trotuarele arată ca nişte şanţuri pline de gunoi, însă cea mai mare problemă, care a dus oamenii la disperare, o reprezintă tomberoanele de gunoi în care ţi-e mai mare sila să te duci să îţi arunci resturile menajere. Dacă, în alte comune, oamenii a învăţat să recicleze gunoiul, la Câmpulung, localnicii îl aruncă şi pe stradă. În cartierul Grui, la blocurile de pe strada General Grigore Grecescu, lângă cimitir, locatarii sunt disperaţi din cauza problemei gunoiului. Permanent, pe jos sunt stive de mizerii pline de viruşi, în cea mai mare parte, făcute de oamenii străzii care vin şi caută în tomberon hrană sau haine, lăsând în urma lor o mizerie greu de imaginat. Şi ca să fie treaba - treabă, crengile rămase în urma toaletării copacilor au fost aruncate cu nesimţire pe marginea străzii, alături de alţi saci şi alte gunoaie. Zona a devenit una infectă, după cum puteţi vedea în poze, asta din cauza rudarilor sau a oamenilor străzii, care stau mai tot timpul prin preajmă. Cei care locuiesc la blocurile de pe acea stradă nici măcar nu mai pot duce gunoiul, asta din cauza mizeriei şi de teama să nu se îmbolnăvească, la cum te loveşte mirosul de la câţiva metri distanţă.

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2323_45-gunoi-3.jpgBa mai mult, dacă treceţi prin zonă, puteţi avea parte de un spectacol gratuit ţinut de oamenii străzii, care nu doar o dată s-au bătut pe gunoaiele găsite la acele tomberoane. Nu sunt verificaţi, nu sunt atenţionaţi de nimeni şi uite aşa, de la o zi la alta, Câmpulungul va duhni de la gunoiul de pe toate străzile, în timp ce, în mai multe comune limitrofe, oamenii au devenit de zece ori mai educaţi. 

The most visited gambling websites in The UK