Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Valentin Mitu, şeful Şantierului, ţine locul directorului ADP

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1072

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2321_12-valentin-mitu.jpgDupă două decenii, Liviu Popescu a renunţat la şefia ADP pentru o funcţie de inspector la Compartimentul Transport Public Local la Primărie. Chipurile, inginerul a renunţat la funcţie după ce primarul Ţâroiu i-a reproşat că nu e mulţumit de felul cum funcţionează serviciul Primăriei, dar nu l-a lăsat nici pe drumuri, i-a oferit postul mai sus amintit.

Acum, Liviu Popescu e în perioada în care îşi face lichidarea la fostul loc de muncă, iar funcţia de director o ocupă şeful Şantierului, Valentin Mitu, care va conduce ADP până la organizarea concursului pe post, asta dacă nu va fi detaşat altcineva, persoană numită de primar. „La ADP nu am numit pe nimeni director interimar. Deocamdată, ţine locul Valentin Mitu, şeful de la Şantier, ca şi cum ar fi fost în concediu directorul. Zilele următoare, vacantez postul, apoi îl scot la concurs. Pentru perioada următoare şi pe perioada de organizare a concursului, ADP-ul va fi condus de Mitu sau mă gândesc să detaşez pe cineva. Liviu Popescu nu s-a prezentat la Primărie să-şi încheie contractul, căci trebuie să dea la ADP în primire.”, ne-a declarat primarul Liviu Ţâroiu. 

 

The most visited gambling websites in The UK