Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Trăim în mizerie, la fiecare colţ de stradă!

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1691

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2318_mizerie-parc.jpgMunicipiul Câmpulung, un oraş de munte, cu o istorie importantă pentru România… aceasta este descrierea oraşului, însă, în realitate, este o adevărată ghenă de gunoi, infectă, mizeră şi fără soluţie. Nu există clădire pe domeniul public, care să nu duhnească a urină, pe jos, fecalele sunt mai ceva ca la staţia de epurare, plus mâncarea aruncată peste tot, ambalaje, ţigări şi peturi. Nu numai autorităţile care nu verifică zonele sunt de vină, ci şi muscelenii care transformă străzile publice în tomberoane, din lipsă de educaţie şi cunoaşterea modului în care trebuie să avem traiul în comun. Un astfel de caz, pe lângă sutele de cazuri depistate lunar, este cel de la Parcul „Kretzulescu”, un monument de categorie B, o splendoare în anii de început. 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2318_mizerie-parc2.jpgDupă ce că lucrările de reabilitare au căpătat o altă amploare în timp, spun autorităţile locale, iar întreaga lume a rămas, de fapt, dezamăgită de cum arată parcul, acum, nici măcar aşa, oamenii nu se pot bucura de el, din cauza huliganilor care l-au transformat în tomberon.  După cum puteţi observa în poze, luciul apei din Parcul „Kretzulescu” este acoperit de un focar de infecţie, format din peturi, ţigări, pungi şi alte gunoaie, ce au transformat locul într-unul în care îţi este, efectiv, silă să stai. În mod normal, Poliţia Locală ar trebui să găsească o soluţie prin care să amendeze puştanii prost crescuţi şi boschetarii care transformă acest oraş în unul mizerabil. Degeaba se reabilitează un amărât de trotuar, dacă, a doua zi, lumea aruncă pe el resturi de mâncare, pamperşi şi mizerii. Probabil că, în doar câţiva ani, municipiul Câmpulung va fi întrecut la curăţenie de toate comunele limitrofe. Asta ca să nu mai vorbim de proiecte şi realizări… 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2318_mizerie-parc3.jpg

The most visited gambling websites in The UK