Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Se angajează asistent medical pentru cabinetul şcolar de la „Nanu Muscel”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 660

 

În octombrie, Primăria organizează concurs pentru ocuparea unei funcţii vacante de asistent medical principal, pe durată nelimitată, în cadrul Serviciului de Asistenţă Medicală, Medicină Dentară al Municipiului. Mai precis, noul angajat îşi va desfăşura activitatea la cabinetul din cadrul Şcolii Gimnaziale „Nanu Muscel”.

Recrutarea a început, ultima zi de depunere a dosarelor fiind joi, 20 septembrie, până la ora 15.00. Până pe 24 septembrie, comisia de concurs va verifica actele concurenţilor, iar cei care le au în regulă, pe 1 octombrie, de la ora 11.00, se vor prezenta la proba scrisă. A doua probă, a interviului este programată pentru 4 octombrie, începând cu ora 11.00, la care vor merge numai cei care au primit cel puţin 50 de puncte la testarea scrisă, limită de promovare stabilită şi pentru a doua probă. Doritorii trebuie să aibă absolvite cu diplomă cursurile unei şcoli postliceale, în specialitatea de asistent medical generalist. La dosar mai trebuie depus certificatul de grad principal şi cel de membru al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România. O altă cerinţă, de departajare, este vechimea ca asistent medical de cel puţin cinci ani.

Ca aptitudini şi abilităţi, se cer profesionalism, seriozitate, punctualitate, sociabilitate, conştiinciozitate, mare rezistenţă la stres, predispoziţie pentru un orar de lucru prelungit, o bună şi îndelungată experienţă profesională, capacitate bună de a învăţa, răbdare, amabilitate, plus că viitorul angajat trebuie să fie echilibrat psihic. Locul de muncă va fi la cabinetul şcolar al Şcolii „Nanu Muscel”, cu un program de opt ore pe zi, încadrarea postului fiind la condiţii de muncă vătămătoare. 

The most visited gambling websites in The UK