Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

După contestaţii, s-a ocupat şi postul de spălătoreasă, la Spital

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 858

 

În urma concursurilor organizate de Spital, s-a ocupat şi postul de spălătoreasă. Comisia de concurs a admis dosarele celor trei candidate, cu posibilitatea prezentării la prima probă, cea scrisă. Testarea a avut loc pe 2 august, dar au susţinut-o doar două dintre ele, Nicoleta Lăzărică şi Mădălina Florentina Marin, cea de-a treia, Gheorghiţa Păcurariu, absentând. Femeile au primit note de trecere, iar pe 7 august au mers la proba interviului, în urma căreia nu a trecut niciuna. Mădălina Florentina Marin a primit doar 10 puncte, iar Nicoleta Lăzărică a fost la limită, cu 45 de puncte, motiv pentru care a şi contestat nota. După evaluare, s-a ales cu 50 de puncte, minim pentru a fi considerată admisă la a doua probă. În final, a fost declarată câştigătoarea postului cu o medie de 55 de puncte. 

Mai este în derulare examenul pentru recrutarea a cinci infirmiere, cu contract pe perioadă nedeterminată. Acestea vor fi repartizate: două la Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă şi câte una la Secţiile Pediatrie şi Boli Infecţioase şi Compartimentul Oncologie Medicală. Pe 16 august, de la 12.00, la Şcoala Gimnazială „C.D. Aricescu” se va derula proba scrisă, iar cele care primesc cel puţin 50 de puncte se vor prezenta pe 21 august, de la ora 10.00, la sediul Spitalului, la interviu. Şi-au depus dosarele: Mihaela Ramona Bica, Claudia Chiru, Ana Cojanu, Daniela Cojocaru, Ionela Cristina David, Aurelia Cătălina Dreptaru, Adriana Gheorghiţoiu, Cornelia Ionescu, Daniela Elena Mihai, Eugenia Vasilica Niţiş, Daniela Oncioiu, Georgiana Pop şi Narcisa Soare. 

 

The most visited gambling websites in The UK