Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Interviu la Spital pentru angajarea unei spălătorese

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 567

Se derulează în continuare concursurile pentru ocuparea posturilor vacante scoase la concurs de Spitalul Municipal. Au fost anunţate trei examene pentru o spălătoreasă, cinci infirmiere şi patru asistenţi medicali generalişti. Până acum, au fost aflate numele care vor fi angajate ca asistente medicale generaliste debutante.

Pe 2 august, s-a ţinut proba scrisă în cadrul concursului pentru ocuparea unui post de spălătoreasă la Spital. Şi-au depus documentele trei candidate, care au avut posibilitatea să se prezinte la testarea scrisă de joi. Dar Gheorghiţa Păcurariu a absentat, iar celelalte două, Mădălina Florentina Marin şi Nicoleta Lăzărică, au obţinut punctaje de trecere, prima, 50, iar a doua, 60 de puncte. Acestea sunt aşteptate pe 7 august, la ora 10.00, pentru susţinerea interviului, în urma căruia se va face departajarea.

În schimb, s-au stabilit numele celor care vor fi desemnate pe funcţii de asistenţi medicali generalişti, după ce a fost publicat procesul verbal final al concursului. Au promovat, după ce au primit punctaje de trecere la interviu: Margareta Moşteanu (76 puncte), Ionela Geanina Damian (75,5 puncte), Laura Elena Miron (68,50 puncte) şi Georgiana Mădălina Ghinea (68 puncte). Au fost respinse: Elena Mihaela Arsene (45 puncte) şi Simona Adina Vişoiu (40 puncte). Iniţial, şi-au depus dosarele 20 de candidate, dar la testarea scrisă s-au prezentat doar 15, cele şase care au mers la proba orală fiind singurele admise după scris. 

Spitalul mai organizează concurs şi pentru ocuparea a cinci posturi de infirmiere, pentru care şi-au depus candidatura 13 doamne. Iniţial, Anei Cojanu i-a fost respins dosarul, pe motiv că nu îndeplineşte condiţia de 6 luni vechime în activitate, dar, ulterior, comisia de verificare a luat în considerare adeverinţa de salariat care atesta vechimea în activitate, depusă ulterior de candidată. În afară de Ana Cojanu, vor mai participa la proba scrisă, pe 16 august, şi: Mihaela Ramona Bica, Claudia Chiru, Daniela Cojocaru, Ionela Cristina David, Aurelia Cătălina Dreptaru, Adriana Gheorghiţoiu, Cornelia Ionescu, Daniela Elena Mihai, Eugenia Vasilica Niţiş, Daniela Oncioiu, Georgiana Pop şi Narcisa Soare. Cele care primesc peste 50 de puncte la lucrarea scrisă vor accede, pe 21 august, la proba interviului. 

 

The most visited gambling websites in The UK