Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Centru de colectare şi la Câmpulung. Muscelenii sunt chemaţi să doneze pentru sinistraţi

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 660

 

 

Ministerul Afacerilor Interne vine în sprijinul persoanelor afectate de fenomenele meteo din ultima perioadă, prin înfiinţarea unor centre de colectare bunuri.

Instituţia prefectului judeţului Argeş, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş şi cu Primăriile Piteşti, Câmpulung şi Mioveni, au decis înfiinţarea unor astfel de puncte unde cetăţenii pot dona îmbrăcăminte şi alte obiecte folositoare pentru populaţia calamitată.

În Câmpulung, centrul de colectare va fi la Stadionul Municipal, din Bulevardul Ion Mihalache, nr. 22. La Piteşti, la Sala Sporturilor, din strada Nicolae Dobrin, nr. 12, iar la Mioveni, la Stadionul Orăşenesc, din strada Stadionului.

Fiecare locaţie dispune de spaţii de depozitare a bunurilor colectate şi de personal care să se ocupe de această activitate, urmând ca, în cel mai scurt timp toate obiectele strânse să ajungă la cei afectaţi.

 

Prefectura Argeş, printr-un comunicat remis, face apel către argeşenii care doresc să ajute să sorteze pe cât este posibil obiectele donate, pentru a uşura misiunea celor responsabili cu distribuirea lor în zonele afectate de inundaţii.

The most visited gambling websites in The UK