Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Muncitorii de la apă, canalizare şi asfaltare împart frăţeşte strada Gruiului

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 610

 

b_400_250_16777215_10_images_2289_apa-canal4.jpg La aproape două luni distanţă de momentul în care primarul Liviu Ţâroiu anunţa revenirea pe şantierul din Grui a echipelor de muncitori de la Selca Piteşti, lucrătorii s-au reinstalat pe poziţiile părăsite toamna trecută. Înaintea lor au apărut în asfalt, susţine primarul, gropile tehnologice pentru montarea gurilor de canalizare, deşi avem o îndoială că toate spărturile din carosabilul proaspăt turnat sunt ce zice Ţâroiu. Mai cu seamă că n-au o alternanţă şi nu sunt pe linia pe care a început deja să fie realizate decupajele în asfalt, pentru finalizarea investiţiei în canalizare, derulată în paralel cu cea de reabilitare a suprafeţei rutiere şi pietonale.

b_400_250_16777215_10_images_2289_apa-canal2.jpgConstructorul piteştean  mai are de executat trotuarele, începute anul trecut, dar neterminate, şi turnarea celui de-al doilea strat de asfalt, cel de uzură, operaţiune declanşată din capătul dinspre Richard. La jumătatea acestei săptămâni, împărţeau frăţeşte teritoriul angajaţii de la Selca, veniţi pentru restanţa anului trecut, colegii firmei care finalizează investiţia în canalizare, după cum spuneam mai înainte, şi camarazii de la Edilul, care rezolvau o problemă în reţea, ca să nu-i găsească hărnicia după încheierea asfaltării. Umbra la care se retrăsese echipa de la Selca, ca să-şi încarce bateriile la o cleveteală ca între băieţi, era dublată de răcoarea jetului de apă ţâşnit dintr-o gură a unui hidrant vechi, luând forma unui pârâu şiroind pe lângă trotuar.                                       

 

The most visited gambling websites in The UK