Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

David, militarul muscelean rănit, şi-a reluat activitatea

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 367

b_400_250_16777215_10_images_2289_david.jpgOpt militari de la Batalionul 30 Vânători de Munte „Dragoslavele” au fost răniţi pe 30 aprilie în timpul unei misiuni de patrulare. Cu toţii şi-au revenit uşor, iar unul dintre aceştia, David, cel care a avut puţin mai multe probleme de sănătate, şi-a reluat şi el locul în echipajul din care face parte. Vânătorul de munte muscelean este cunoscut şi apreciat de către colegi, pentru sociabilitatea şi bunătatea de care dă dovadă.

sursa foto: MApN

Pe lângă locul în echipaj, David şi-a reluat şi o altă misiune de care este foarte mândru, aceea de „cântăreţ” în strana capelei militare din Kandahar, alături de preotul Gheorghe Nicolescu.

Absolvent şi al şcolii de cântăreţi, David îmbină misiunile cu dorinţa avută din copilărie, de a cânta şi încânta sufletele celor care păşesc cu pioşenie în micuţa capelă. Având un nume predestinat, David (iubit de Dumnezeu), de mic a avut o înclinaţie către biserică, muzica psaltică l-a atras dintotdeauna, fiind ales în corul bisericii, un loc unde a strălucit şi unde a descoperit un mod în care poate reprezenta un model pentru cei de vârsta lui, pentru familie, pentru cei apropiaţi, câştigându-şi prin cântările sale, respectul semenilor.

În 2009, a ales cariera militară, pentru că în armată „a găsit singura instituţie unde putea să-şi reprezinte ţara cu cinste” şi, totodată, o instituţie în care îşi putea continua şi misiunea de cântăreţ bisericesc în timpul său liber la Capela militară a Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele” din Câmpulung.

Cuvintele după care se ghidează sunt pecetluite adânc în inima sa: „Cânta-voi Domnului în viaţa mea, cânta-voi Dumnezeului meu cât voi fi.”(Ps 103,34).

Chiar dacă au avut un moment de cumpănă, atât el cât şi colegii lui, cu toţii au depăşit greutăţile, iar acum îşi exercită meseria, aşa cum ştiu ei mai bine, fiind poate în cea mai grea lună a misiunii, când dorul de casă este mai mare, dar mai sunt trei luni, iar misiunea militarilor Câmpulungeni se va încheia. 

 

The most visited gambling websites in The UK